Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko se puta hite u vodu po loptu :)
Muslima nedaju da grade kuce na obali u tajlandu.zato moraju da ovako bijedno zive.gledao Sam emisiju o tome.budisti isti ko zidovi
Neka džamija, Beograd je imao 500 džamija, prave se džamija, i još ce ih se napraviti. Ne pravite je vi budale, Gospodar kada nesto hoce, on onda i naredi da to bude. Gospodarova vjera ce i pobjediti pa i kada nebi bilo vjernika, a hvala Bogu pa ih ima, nasuprot budalama.
ovo ko na otoci
neka mashala, znaci da srbi imaju trunku razumijevanja u odnosu na vas koji cete sami sebi doci glave
ne sad pravimo dzamiju na palama i to u centru pala
eto ideje za novu mijadzu u sarajevu, napravite plutajucu dzamiju u kojoj dzematlije udju na carevoj cupriji, a ako bog da insall\'ah izadju poslije hutbe na skenderiji
Osjetis li i ti u Bosanski miris demokratije i kapitalizma sa multietnicnom idilom...
@@komunjara ...budaletina, par ekselans :)
a gdje su im tribine?
ODMAH SAM SE PITAO KAKO IZVODE AUT ILI KORNER :)
e i jesi pravi komunjara. idiote jedan. a koju si ti fabriku napravio konju jedan. jadna li je fabrika gdje ti radis, sigurno po citav dan se izlezavas na posla, a cim se nesto treba raditi ides na bolovanje. zato vam je i propao SSSR. pih djubre neradnicko.
sta ce im dzamije, nek prave fabrike
steta je ali je istina za valjda 18 godina je to ispod mora:(more je sve vece i vece.