Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U oba \"Sahiha\" se prenosi hadis od Ebu Hurejre, r.a., da je Poslanik, s.a.v.s., odgovorio Dzibrilu na njegovo pitanje o vremenu nastanka Smaka svijeta : \"Ali reci cu ti nesto o njegovim predznacima...(pa od njih spomenu) kada se stocari budu nadmetali u gradnji kuca, to je predznak Sudnjeg dana.\" U Muslijevom Sahihu se dodaje : \"Kada vidis gole i bose stocare kako se nadmecu u gradnji kuca.\" U Ahmedovoj predaji se prenosi da je Ibn Abbas rekao : \" O All.ahov Poslanice, ko su to goli, bosi i gladni stocari ? Poslanik, a.s., je odgovorio: “Arapi.”
vidio sam ja kome je sulejman je.b.ao mamu zahvaljujuci kome vi danas nemate Kosovo, a ti @Varg Vikerne... malo vise trazi o Albertu pa ces znat da je i on ne samo vjerovao u postojanje bo.ga vec i dao nekoliko sjajnih teza u vezi sa njegovim postojanjem, to sto covjek nije prakticirao nijednu religiju je druga stvar
ovako je i u Kaknju, sve okolo dim, samo viri dimnjak termoelektrane :) šalu na stranu, predivne fotografije.
Samo idioti vjeruju u smak svijeta, daj ljudi sjedite na loptu ne zamladjujte se glupostima...
Neka dodje u sarajevo da slika da vidi sta je magleni spektakl Koja glupost
Hvalaa na primjedbi.. ipak ovo nije fejs ili msn pa da mogu da pisem ne obazicuci se pretjerano na pravopis, ijako uvijek vodim racuna.... Ponovo procitavski test i ja sam nasao dosta pravopisnih gresaka... :P-- al bitna je poruka, a sama tacnos pravopisa u ovo slucaju je u drugom planu ... (a tekst sam napisao u roku 5 sekundi pa su mi se i slova malo izmjesala :) )
The day it was LEGALIZED !
Za početak nauči se pravopisu, totalno si nepismen, puno knjiga si izgleda pročitao ali jedva imas osnovnu završenu. Ako se već petljaš tamo gdje ti nije mjesto onda se barem nauči da se BOG piše velikim slovom.
ovi s vrha zovu telefonom da pitaju pada li kod vas dolje kiša :)
Brate sve to sto pricas su samo teorije, bez naucnog dokaza, obicna suplja prica protkana Darvinoivom teorijom evolicuje, teorijom, (torija ti je stav o kojem nema naucnog dolaza), a takodje tvoje misljenje je sa tacke malo znanja, ali kako se ono kaze, gore je malo znati nego nista ne znati :)... ali ne budi toliko siguran i svojom glavom razmislja jer dokaza o postjanju boga imas na pretek.. a dokaza tvoje teorije nema niti jedan :)
isto maglaj ocam
Svedsko znanje, arapski novac i prirodni fenomeni :)
Ma sad ce smak svijeta,konacno sudjenje ce uskoro poceti hihi ,sigurno cu ici u veci pakao od ovog na zemlji. Jos sam danas procitao ,da je pred eurupcijom neki Vulkan,i da ce sad zima biti jako hladna,ne treba mi vise dokaza da ce smak svijeta hi hi Riječ Bog za mene je samo izraz, produkt ljudske slabosti, biblijska kolekcija časnih, poštenih, ali ipak primitivnih legendi koje su same po sebi pomalo djetinjaste i nijedno objašnjenje, ma koliko vješto bilo, ne bi me moglo uvjeriti u suprotno - Albert Einstein - Vjera znaci praviti vrlinu od nerazmisljanja,time se ne treba hvaliti.A oni koji propovijedaju vjeru,koji su u mogucnosti,uzviseni,nisu nista drugo nego intelektualni robovlasnici,drzeci ljude u ropstvu fantazije i besmislice.Oni odgovaraju i opravdavaju toliko ludila i unistenja.Religija je opasna jer omogucava ljudskim bicima,koje nemaju sve odgovore,da misle da ih imaju. Prestanite biti vise zatucani i za svaki K...c mjesati vjeru i neka vasa predvidjanja.
Koji je sretnik ovaj Bjoern Lauen, nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme
Ma naporni ste vise, ne mozete normalnu fotografiju, koja je samo cista arhitektura, dizajn, kompozicija da ne gledate normalno vec sa primjesama vjere. Odhebite vise, eno vam mtvigman pa sa njega gledajte Sarajevo i onanisite!!!
\"prirodni spektakl\" wtf