Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pale su cijene nafte, ja bih na vasem mjestu poceo uzgoj kamila :)))))
baš me zanima kako će ovo izgledati za 100 godina...kada nafta bude nepotrebna....
Zato su ljudi ulozili silni novac u Turizam znaju oni da će kad tad nestati nafte...
Da kič na kičevima svake godine TOP DESTINACIJA...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
preeeeeseeeeeravanje
Toliko ima gladnih Muslimana u svijetu a oni se razmeću ovdje sa svojim bogatstvom a kao veliki vjernici. Give me a f.. brake.
A sta predlazes da se taj novac podijeli siromasnima. Siromasni pojedu na klasu i kakav je rezultat? Novac se mora investirati a ne poklanjati. Za siromasne postoji crveni polumjesec i crveni kriz i socijalne ustanove. Kad bi bogati dijelili tako novac onda bi siromasnih bilo sve vise a bogatih sve manje. I svi bi - sve manje i manje radili cekajuci da im neko da nesto.
A da vi dragi komentatori znate koliko ste zavidni i puni neke negativne enrgije zamislili biste se. Zato su oni bogati sto rade i stavraju nove vrijednosti a zato smo mi siromasni sto jedino znamo kritikovati, pljuvati i zavidjeti. Dabogda mi pomrli u neimastini...Nemojte mi reci -bogati su zato sto imaju naftu. Ima i Venecuela naftu. Ima Rusija naftu, Iran, Sirija, Libija. Ukupan udio nafte u GDPu Dubaija je oko 7%. U 2005 godini imali su 5 miiona Turista. Dasvaki donese po 1000 dolara to je 5 milijardi. A vi sjeidte iza kompjutera i dijelite lekcije svima- od baraka Obame do Seika Al Maktouma. I pljujte.
teska je ova bolest koja se zove multi milijarderi
Naucnici, inzinjeri iz Njemacke...
Pa normala, nema snijega dok ca cafir ne napravi :D
Oj, što ne mogu ovog preseravanja
Jel vi stvarno vjerujete da njih dotice ovaj pad cijena nafte?
Pa to im cini oko 90% ekomnomije...
Pa nije bas da je dzaba daju
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Osim ovo malo vodenih površina cjelokupan Dubai je "vještački". Bez sumnje da je primamljiv i ima najmoderniju arhitekturu, ali za moj ukus baš i nije... Eto vam vaš "vještački" Dubai i vještački snijeg.
U Qataru uveden novi termin "Qrcina"
Dobit ćete vi i Qrac,samo da vam spuste još cijene nafte,pa ćete prodavati litar po 10 feningi