Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste ovo.... http://www.alriyadh.com/2007/07/02/article261365.html
hahaha pa i jesu najveci hamali na svijetu :-) prestigli su i drevne Egipcane ;-)
y.e..b.o vam FAHRO m. a t .er pacenicku!
dje fahrin toranj ????
ovaj twin towers u Kuala Lumpuru, Malaysia gledam svaki dan i prelijepi su pogotovo navece a bila sam i u barceloni pored ovog tornja i on je extra.
Zato ja imam najljepsi i najbolji blindirani auto koje mi je poklonio moj dragi prijatelj kriminalac Kljemendi. ;)
Ljudi vidio sam ovaj toranj u barceloni jos je ljepsi uzivo ... a necete vjerovati cija je to zgrada od gradskog vodovoda XD.
muslimani su najrazvijeniji i neboderi to pokazuju.. hriscani ce traziti hrane od muslimana uskoro
da su odraz ekonomske i politicke moci drzave,tesko,bar kod nas.U Sarajevu ima par najmodernijih i impresivnih nebodera pa nam nije veselo... A obratite paznju na drugoj slici,kako je to planski sve uradjeno..
@islamn: Haha! Podigli muslimani a arhitekti su krišćni. E jesi glupko.)
..najvise nebodera na svjetu su pdogli muslimani i svi najveci arhitkti koji su radili na neboderima osim zena su mulsimani .. muslimai su vodeci inzinjeri na svjetu
Bio kraj ovog nebodera u barceloni a kad ga gledas sa periferije izgeda kao K*rac
Ja sam mala pica i nabadala bi se na fahrin toranj
A ni havaza od Fahrinog Avaza.E moj šćepane mali, napravio si onog kuronju da nadvisi i najvecu munaru na ovom dunjaluku ali niko te ne ferma ni 2%.A to sto 20m od tornja cige okrecu janje za Bajram i nane štrikaju veš...Bas ono eVropski nema sta...
A sarajevski twist?