Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ide gdje mu vise odgovara. Crna Gora za mene ima sve sto mozes traziti-zabava i razuzdanost (Budva), potom miran zaliv, a i prelijep i zivopisan ambijent (Boka Kotorska), velika pjescana plaza (Ulcinj), kristalno cista voda i ciste plaze (potez od Budve ka jugu-Sveti Stefan, Kraljicina plaza,Przno...), Porto Montenegro, i sto je najvaznije-blizina. Mala,jako lijepa i prijatna zemljica.
Od mene ni Eura.
ima li kakva svota za lezanje, i to je neka vrsta rada.
daj ne qakite ovdje - CG je postao 'playground' ruski bogatasa koji su bez ikakvog ukusa i odgoja. Parada kica. Istina je da je zabavno otici u Budvu ili jos par mjesta ali se ne moze porediti s Hrvatskom. Ne kazem da ja nesto posebno volim Hrvatsku, ali ako vec moram birati izmedju HR i CG, biram HR.