Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strumfograd :)
Prelijepo ..
Uh Maroko iz 1000 razloga treba obavezno obići.
Novinari klix-a, strane riječi na bosanskom jeziku se pišu onako kako se IZGOVARAJU, a u zagradi se može staviti onako kako se piše na tom stranom jeziku, jer oni kojima je bosanski jezik maternji ne mogu da znaju svaki strani jezik i kako se svaka strana riječ čita, zato počnite pisati i korisititi se bosanskim pravopisom kako bi mogli znati kako se ime ovog mjesta doista zove.
U biti to jeste pravilo kao i u srpskom jeziku no ipak bolje je prvo napisati naziv u originalu a zatim dodati kako se izgovara,jer ne umije svako izgovarati npr,francuske rijeci..
Bas je lijepo, sve je tako svjetlo i plavo. :-)
koliko kosta dvosoban stan tamo?
50.000 $
-Ćao mala, odakle si? -Iz Chefchaouena. -Nisam te pit'o koje su ti marke tene...
Selim se ovamo,ispod ove planine..