Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bio... zego u budimpesti
Nema tu nikakvih magneta, ovo je samo primjer jedne reklame. FRANCUSKA VINA SU NAJBOLJA JER SU SE PRVI I NAJVISE REKLAMIRALI!!!
Bila sam u Budimpešti, predivan grad :)
Budimpešta... sa pravom nosi epitet Pariz istoka.
Bio sam u Budimpešti, meni se ne svidja. Ljepše je Sarajevo!!!!
Hmm. Od kada je pravilno, ali kada se spoje onda se pise otkad. Razlog je jednacenje suglasnika po zvucnosti. D je zvucni a njegov parnjak je t koji je bezvucni, a \"k je bezvucni. Zato d prelazi u t da bi se slagao sa sljedecim slovom. Objasnjenje zasto se pise \"otkad.\" :)
Sta ti znaci ot?! LMAO od se pise; od kad/od kada kontas? Lektor je sasvim u pravu. Srdacni pozdravi :)
@lektor Inače, oTkad se piše \"oDkad\"?
ko postavi ovu da čita na video klipu ???? ,, zar niste mogli nac neku pismeniju .,, pa odkad se kaže \"restaUIRANOM\" lapTOPOVE\" .. itd ???