Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igman i Bjelašnica su ogledalo stanja tamo gdje su Bošnjaci većina i gdje oni upravljaju: ruševine, lopovluk, krađe, neznanje, nepotizam, korumpiranost, mentalitet 'sadake' itd.
Igman stoji sa srusenim hotelom i ceka se da ga neko dzaba uzme, a planina totalno neiskoristena. Prilaz Igmanskom platou zimi je moguce samo vozilima 4x4
Prelepa Jahorina u jos lepsoj Bosni i Hervegovini...
...bjelašnica na aparatima Al bule i arape po bjelasnici to i ne zanima...otjerali su s nje normalan svijet i napravili si vrtic!
Geografija je slaba strana ovog portala. nažalost, Nije i jedina.
u istočnoj evropi i nema više od 10 skijališta... pa dobro, imaju još i blidinje, vlašić i kupres....
Lada je među 10 najboljih europskih automobila......točnije....istočno europskih.
De mrgudi malo ohanite. Osim sto procitete naslov (mada je napisan da nas privuce) i listu skijalista procitajte cijeli tekst u kojem lijepo pise u istocnoj evropi.
Sta zna Englez o skijanju kad mu je Kranjska gora jedno od najboljih skijalista u Istocnoj Evropi :)
Na zalost, velika glupost, obzirom na ono sto pruza Italija,Austija, itd...Bilo bi lijepo da je istina, ali nije
'ta ce St.Moritz, nije Jahorini i kopaoniku ni do koljena.
Britanski Telegraph: Javor'na plan'na međ' deset najboljih skijališta u Evropi.
Realno i bolja...Staze,kapaciteti i zivot...
Ma hajd sad ne popi ... samo veselo tj. selo veselo. Mi smo čudo nevidjeno i ponekad kao da nisam sa ovih prostora , nista ne kontam.
zar je slovenija u istočnoj europi...
U zaostalijem dijelu Europe, nažalost ... još smo mi daleko od "prave" Europe ...