Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo keša i ko ne bi putovao..
upravo to.... moze im se, hoce im se.... I ja bi rado, ali mi dzepovi nesto plitki... hahahaha :P
TaleD2@ ne moras imati puno novca. mozes napraviti izlet u obliznje mjesto, u sumu ili negdje u prirodu, organizirati se sa drusvom i podjeliti troskove puta...bar na dan ako ne mozes si vise priustiti....bitna je volja i zelja!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesu glupo boze dragi, bolje da su kupili za te pare aj fon, dobar sat, cipele pa malo kroz grad sjest na najgotivnije mjesto i narcit nesto skupo da te raja gleda.
cute su! :) ehhh, samo da se ima vise slobodnog vremena
daj ti meni para evo tebi slobodnog vremena ahaha
@lobotomija ... pare nisu problem hahahaha xD
Ima se gdje i ovdje u BiH otici, obici i disati punim plucima. Zar se to mora otici na dr kontinent da bi rekao: Ej putovao sam.. Otidji malo na Konjuh, Jahorinu, Bjelasnicu itd da vidis kak' je lijepo.
kako mogu putovati kad su im plate 350km loll
Jesu li prošli kroz Sloveniju, računa li se to?
Jos dva sata pa i ja malo do fine Bosne ....
Neka te nikako ne obmanjuje to što oni koji ne vjeruju po raznim zemljama putuju: kratko uživanje, a poslije – Džehennem će biti mjesto gdje će boraviti, a užasno je to prebivalište! (sura Ali Imran 196. i 197. ajet)
ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR!
Ne piše u članku da li vjeruju ili ne vjeruju. Ali ti si uzeo sebi za pravo da im presuđuješ. Niko ne zna kakvo će čije prebivalište biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li ista ljepse od putovanja.....
kiki....primjecuje se da ti volis da putujes haha ?
Kikice moja nema.... koja je to uzivancija..... :-)))) i ljepota... tacno covjek bude ispunjen nekom posebnom energijom... :-**** @Jasmin26 nemoj mi samo reci da ti ne volis........ :D
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
..živjeti punim plućima..so nice :))
hahaha Sto fino..... odlicnooo haha Ja zivim za to, da cu jednog dana moci .....put pod noge i disati punim plucima... ;-)))
@smiling...ma šta jednog dana drugo..odmah!!! :)) ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (42)