Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se slavi u Turskoj, Sandžaku, S-Arabiji, Katru, Iranu???
vidi se da one libanke imaju krstaške krvi
Idiote, si kad čuo za libanone kršćane ??
...druzi i maroniti, mislim...nagooglaj pa vidi...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Interesantno je kako se ovaj običaj sa sjevera (Djed Mraz, pahuljice, pičke materine) proširio i na jug iako je tamo ljeto. Btw, ove dvije Libanke bih uništio kurcem. Posebno desnu, sisa joj je za poželit.
..laki je malo nervozan? :)
Ma jok, onako mi interesantna proslava tog praznika ljeti u fazonu sjevernjaka. Al' dobro ne čudi pošto im je religiju preuredio Rim. :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katolici su odavno ubili smisao Bozica,Bozic je reodjenje Isusa Hrista,a ne deda mraza.Katolici slave deda mraza,nemaju oni veze sa Isusom,kakve veze ima jelika i paketici sa Isusom,da mozda jelika ne raste u Svetoj zemlji,pa je nalozili kada je rodjen Isus,smijesno.Jelika i deda mraz su lijepa stavr,ali za Novu Godinu,a ne Bozic.Katolicka crkva vise nema nista sa onom Hriscanskom crkvom iz koje je postala,to je samo jedna u nizu sekti danasnjice.Jos malo ce poceti vjencavati muskarce sa muskarcima.Uzas,slave Bozic,a Isusa nikako ne spominju,ne razumijem sta je poenta,skinuti se go za Bozic,valjda je to vjerovanje u Boga i golotinja ne idu zajedno.Zgrozen sam.
katolicka crkva nikad nije ni imala nista sa isusom...od 1054 godine to je sekta u pravom smislu te rijeci...samo velika i novcano jaka sekta....a znamo da jaci uvjek namece pravila igre :)
amerika je ta koja je ubila smisao božića, oni su taj praznik komercijalizirali pa zato danas imaš obiljezavanje bozica i u j koreji i singapuru i japanu i kini.. a rimokatolicka crkva se itekako drži tradicije.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kako se nazivaju zene kad se muski zove Djed Mraz...
u japanu se zovu...cicimi nakitu :)
Australci, a Boga mi i Australke... :)
Za Božić hoču da ljudi koji čitaju ovaj status budu zdravi !♥ ne odnosi se na genocidase :)
...znači, da budem napola zdrav? :)
commy :) ti si komunista :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Isus Krist ima dva datuma rodjenja,a kod nas djeca nisu mogla dobiti ni jedan maticni broj :) eh Drzavoooo :)
...džizuz ima jedan datum rođenja...razlika je u gregorijanskom i julijanskom kalendaru...nekad davno je neki papa nešto popravljao oko cijelog broja dana u godini, pa imaš 13 dana razlike između kršćana i hrišćana...
po svoj prilici nisu ispravni ni jedan ni drugi kalendar...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...jel joj to spao gornji dio kupaćeg ili ?
...tačno mi dođe da naučim skijati na vodi :)
Jos si u vaktu da naucis..
...fala što me podmladi :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)