Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu otici u Bosni da obidjem nase ljepote, kamo li da zamislim negdje u Evropu a tek onda u svijet, jer sam student, učim i radim ko konj da bi nesto skuckao da izadjem s curom i po belaju je uvijek boli navecer glava. al koga briga, ebe se vama
Naveli su gore da ne piju niti puse,rijetko izlaze.Furaju svoj nacin zivota,odbijaju prihvatiti moderno drustvo.Moras imati novca,polako mozda budes gazda jednog dana :)
Mozes BiH obici, samo ne nacin na koji bi ti htio. Par mjeseci ne izlazis, prestanes pusiti, piti. Doslovno se stavis na puko prezivljavanje, samo na ono bez ceg ne mozes preziviti. To malo "skuckane" love stavis na stranu. Pa na proljece uzmes biciklo umjesto javnog prijevoza i obidjes BiH vrteci pedale ;) Veca za spavanje na ledja. Isplaniras takvo nesto sa frendom, divota. Dok nemas klinaca i drugih obaveza, izvodivo. Sve je do postavljenih prioriteta i tipa osobe.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
E ovakvi i u BiH dolaze Sa ses' maraka na put oko svijeta
stras bez t
svaka cast, a moze se s malo novca daleko dogurat, ali ipak ti treba neki pocetni kapital, da bi odma krenuo na put moras kupit i neke neophodne stvari za to, a ustedit u Bh ka nemas posla je pravi majstorluk zato ko uspije svaka mu cast i za to
samo putujte! Neka te nikako ne obmanjuje to što oni koji ne vjeruju po raznim zemljama putuju: (3:196) kratko uživanje, a poslije – džehennem će biti mjesto gdje će boraviti, a užasno je to prebivalište! (3:197)
Istina da je objavljen na arapskom, ali hvala Allahu pa se arapski brzo uči Allahovom voljom, ko želi... A ko ne želi, pa Allah nije ovisan o nikom!
...tu i tamo se otrujemo:)))\ njima je super, pametno putuju sto je najvaznije. covjek doduse nikad ne zna sta ga iza coska ceka ali bezze je i sjedit kuci i samo mastat..sretno vam i uzivajte
Mada ja mislim da se ovo dvoje vole napušit više neg' išta drugo.
kako je Bošnjo....
uzivajte i neka vas dobro zdravlje i sreca prati na svim vasim putovanjima.
ovi dvoje su hasisari teski.
olga A kakav je tvoj "friz"? Mozda bi zasluzili pozitivan komentar od tebe da su se umjesto sto upoznaju ljude, kulture i prirodne ljepote, kojim slucajem fotografisali napirlikani ispred ulaza u neku od kafana kako se guraju u zadimljenu i smrdljivu prostoriju da bi vidjeli polugole pjevaljke i culi njihov pokusaj od pjevanja, a potom se ubili od alkohola, nagutali duhanskog dima, te otisli kucu zguzvanih faca i svecanih haljina, smrdljivi od mjesavine skupih parfema i ustajalog znoja... Zalosno je da imas takav nacin shvatanja i prosudjivanja.
Biosam na trgu i Marakesu magicno je , Maroko se mora posijetit, sasvim drugi svijet . ali super pozitivni za evropljane. ima sve neobicno sto orijent more da ponudi a nista nefali sto iz oxidenta treba. tako da je super!!
Kolikol je puta oplaio do sad? a koliko mu je ga puta izpusila . to se pitam . poljakina vise voli karinu nego hljeba se najest.
Nema Tu nista lose i ja volim nju pa makar to bilo iz poljske. Garry i ja cu Ti potvrdit da se vole tamburat
Ovo od Roberta Lewandowskog neki rod..
Robert i mala od dva brata djeca. Provjerena informacija :)
www.pikii.com
Klinac bi ona putovala da je mujaga ne tambura kako treba,
ja doso nako
Poljakinje su jako vrijedne žene, ziher ovaj parazitira na njezin račun ili na račun njezinih roditelja!
a ona zaljubljena,a njemu se mrsko obrijati...sta mislis ima li vaski u bradi...umoci li brkovima u jogurt kad pije???tu je i jos mnogo drugih pitanja,ali to cemo ostaviti za drugu epizodu....
Jeste , mnogo su vrijede poznate u evropi da dobro puse, da se dobro deru, i d sve sebi na kraju u pljsko odnesu. znam bas jednog tvoga zemljaka sto je ge uradila jedna poljakina.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ko finansira ovakvu vrstu besposličarenja po svijetu? lako je hodati godinama od hotela do hotela kad su roditelji budžetski korisnici vjerovatno političari pa šalju državne/narodne pare zarađene tuđom mukom i radom da bi se oni folirali i mogli trošiti godišnje po cca 50.000 KM
Sad ti odgovorih?