Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, nema sta!
LJEPOTA
puf, puf, puf, puuuf.... ovo je zadnji put. nikad više. nisam ni svog golfa dvojku više guro.
nategnu nas vozač, izbaci nas 20 metara prije samog vrha.
Svaka cast carevi. Za ruzne komentare nemam rijeci, boze oprosti im jer NEZNAJU.
ispušjo sam kutju morave u ladi, dok nismo stigli na vrh.
Vidi se da nikad nisi ni sjeo na bike, a kamoli zapedalao dalje od relacije tipa Vrela Bosne...
nigdje nevidim da voze ta bicikla. stigli autom, zadnjih 200 metara gurali, stenjali, plakali i kraj priče.
Čestitam na velikom podvigu i avanturi po Makedoniji. Bio sam u bivšoj JNA vojsci u Makedoniji točnije u Skoplju, a obišao sam tijekom vojnog roka većinu gradova kao i sela i oduševio se njenim prirodnim ljepotama. Sada živim izvan Bosne a i Hrvatske, kada se vratim u ove prekrasne i drage zemlje, pridružujem se ovoj ekipi biciklističkih avanturista. Pozdrav iz Azije.
ZAMISLI GORE TI PUKNE GUMA HAHA
harun smrkovic pizda
@XD pa hajd ti... Njima svaka čast!!
Ovi vise gurali biciklo nego sto su ga vozili hahaha smjesno ovako moze svako da osvoji vrh :D
sve pohvale.....
BH ekspedicija krenula na put sa salamama , pastetama i vislama... sve zdrava ishrana... zato smo i tu gdje jesmo u sportu !!!
Nema sta ubavo, preubavo ! MAkedonija je jako lijepa zemlja, puna prirodnih ljepota, i vrijedi je otici posjetiti, umjesto sto stalno idemo u Hrvatsku, Crnu Goru ! Preko Crne Gore moze se stici brzo, 500-550 km.