Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biciklizam je uživanje i jedan od najbržih načina transporta, u zavisnosti od doba dana. Biciklizam pročišćava glavu.
u nekoj normalnoj zemlji, kod nas te u toku prociscavanja glave moze sleper zalijepiti i u najmanju ruku nervozni vozac golfa
seri na krajinu
Serhat-krajina: biser, oko i srce Bosne. Bedem našeg dina i imana, tespin našeg vattana. Selam svim Krajišnicima, di god bili.
ye6em i ja tebi. :)
@Max_Bunker: Drži vlaha za potpale.
Prelijepa bosanska Krajina :)
Dok bošnji dođe iz glave u guzicu... Papak živi par kilometara od posla i ide s autom... ne bi taj prošetao niti biciklom na posao otišao, nema šanse. Šta će papak,da mu ko ne bi rekao da ga je vidio da pješaći ili na biciklu se voza...
SLika 10 Harry Potter sa letećom metlom.
U nasoj zemlji nema uvjeta i staza za bicikliste. Inace biciklizam, pjesacenje takodje, pogotovo na duze staze, su jako dobri za um i psihu.. Treba vise propagirati ovakve fizicke aktivnosti, boravak u prirodi i sport, a ne kladionice, politiku itd..
...Samo povest računa da se testisi (jaja) sačuvaju...!!!
s kafe na biciklo , dosadno je njima ...da bar imaju kakvog posla manje bi se vozali
svugdje samo ne u Zenici.Kad te napure avlijaneri zenicki ostavljas i biciklo i sve!
Киша је најмањи проблем. Само да не пуше вјетар. Онај на МТБеу је све усро.
@GAU8 Хахаха управо тако, а тиме није баш помог'о тимском моралу. Јопе, укакио је ствар.