Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj pare, i dem jarane bez po govora ha ja
Citirao bih te ali zalosno nemas ni nicka. Beznacajni misu samo cekas kada cu nesto napisati da ti ispunim prazni zivot. Javi se nickom pa ces vidjeti da me nikada neces zainteresirati ko ja tebe,smolo balavi. BIH4EVER!
nemoj samo ti o pravopisu...
Imena se pisu kakva izvorno i jesu. Pise se BARCELONA a cita BARSELONA,bem ti novinare koji samo COPY-PASTE rade. Ko da sad pisete Ronaldinjo,Bekam,Liverpul,Čelzi...CCCC... koji odron ovo od portala postaje (postao)!!! BIH4EVER!
fyi: na srpskom se pise Barselona (1 od 3 sluzbena jezikau bih)
ovo je bre vest za nase politicare, moze Dodik otici u Barcu i popiti pice za 300 evra. jao koji idiotizam bato...
Koja gomila gluposti. I na Bosanskom jeziku se pise Barcelona.