Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba klix pogriješili ste zemlju u kojoj objavljujete ovaj članak, ovo pošaljite bakiru na mail 😆
Mada kad si sa pravom osobom i konjic je renesansa....
oBali
Ako mi se zena zaposli, a meni gazda isplati 6 zaostalih plata, a brat mi vrati lovu koju sam mu posudio za ljecenje, I dobijem dva regresa...otici cu I ja na taj Bali.. (samo ako nije predaleko od Makarske I ako se moze Centrotransovim autobusom do njega).
svidja mi se harisov rad, al ozbiljno
što se tiče Balija, trenutno mogu samo da balim...
Pa ovo je cirkus ... jad i bijeda :(
Ona bi Bali malo New York malo Pariz oo
malo jahte, avioni malo London i Dubai hahaha
parkic ne vidjeh da si ti napisala vec nastavak ne prikazuje mi :/ ali haj k'o da smo na koncertu haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam bila tamo ali jesam na dva druga slicna daleka otoka. Ta ljepota zalaska sunca,beskrajne plaze i tirkizni okean se ne moze opisati. A zanimljivo da su ljudi tako veseli i srdacni iako zive za nase pojmove ajmo reci u kolibama.
Skoro k'o u Tucepima.
Luno @ da ja spakujem kofere...
Super su plaze,odlicne su.. Cim dobijem novac,rezervisacu sebi hotelsku sobu i smjestaj,i peskire cu kupiti nove,i papuce,i sampone,ponijecu Subrina sampona,svasta cu ponijet ! =)
BALIm za ovim et!
sve je to fino, ali ja nemam para ni do neuma tri dana