Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez pancira ne dolazite
Dobro, da vas dvojicu prepoznamo na + 30. Ok.
dok sam radio kao recepcionr u jednom hostelu 40% turista se zalilo na kradju
Sarajevo behara ti tvoga,znaš li išta za dragoga moga, otiš'o je već godina dana a ja osta tužna uplakana :))))))))
:D
🌹....🌹......🌹
Da bi se što bolje proveli u Sarajevu, najbolje da ne dolazite :D
JEDNA SI JEDINA...
Za one koji vole avanturu, čisti krajolici planinskih grebena i kaskadni kanjoni učinit će da doživite najbolje iskustvo u raftingu nego što ste ga imali u cijeloj Evropi Ima razloga zašto su mediji imali lektore. Ja sam čitajući članak doživio najbolje iskustvo s informacijama nego što sam ga imao u cijeloj Evropi.
Marš napolje iz Sarajeva svi koji serete protiv ovog grada. Očito ga ne osjećate svojim, a ovi što nisu u Sarajevu, a pričaju i pišu protiv, sve bi dali da žive u Sarajevu.
joj odmah hejterski komentari , ne možeš vjerovati .. daleko od toga da je situacija idealna , ali nije sad toliko ni loša jbt nije Kobani .. u svijetu ima gradova u kojima je sigurnosna situacija puno gora , a opet imaju desetine i stotine hiljada posjetitelja npr .Rio kao i za sve destinacije važi pravilo , prije polaska malo se informira , vide se običaji , malo proučiš da ne bi slučajno uvrijedio nekog , vidiš kuda se hoda , kuda ne i to je to ....
nego hajmo se mi mjenjat drzavljanstvo za drzavljanstvo uz moju doplatu
Aha, a lutalice koje setaju po crvenom tepihu su glavna atrakcija grada...
Marš napolje iz Sarajeva svi koji serete protiv ovog grada. Očito ga ne osjećate svojim, a ovi što nisu u Sarajevu, a pričaju i pišu protiv, sve bi dali da žive u Sarajevu.
samir Moje Sarajevo su seljaci (95% si ti jedan), sandzaklije i novopeceni fasisti pretvorili u najvecu rupcagu Balkana... Sarajevo volim iz dna duse, ali sam realan, tako da cu jos jednom ponoviti... SARAJEVO POSTRAJE SVE VECA I VECA VUKOHEB
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedva docekali narod sto cita klix da ovo procitaju da pocinju negativu pucati.. Zaposleni Full Time preko klix da negativu pucaju, dozivljaj zivota. Boze sacuvaj kakav smo mi narod -.- Samo naprijed Bosno !
Jaoo Jaooo, paa Sarajevo je primjer kako Grad ne treba gradit. Mislim, volim Sarajevo nase, al treba biti realan. :)
U turističkoj brošuri obavezno navesti na kojem se kontinentu nalazi destinacija.
Tako jeeee! Bujrum! Ne talasaj. Soba, soba, triiiiba li soba? 18,5 kilometara od čaršije, al začas je to.
ponesite pare a klokane ostavite doma
Moze li link na originalnu vijest?
Poštovani putnici, molimo za trenutak pažnje. Upravo nadlijećemo grad Sarajevo, Bosna i Hercegovina, Zlatna dolina Bosne i Hercegovine. Ne gledajte kroz prozor, nemate šta vidjeti osim bijede i sirotinje. U svakom slučaju pilot je povećao brzinu tako da ćemo u najkraćem mogućem vremenu biti veoma daleko. Sarajevo