Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno na klixu nije bio gluplji i nepotrebniji članak.
Meni se cini da su im svi clanci ovakvi.
@AlcatrazVozdovac Bas majke mi, a pogotovo one kojima se ni oci ne vide, jedne noci me prepala jedna ko kad se nista ne vidi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u austriji se sigurno znaju prisotjno ponašati kod nas tuku konobare
Opet isto govorim klix svaki dan mora minilano imati JEDNA VIJEST Protiva arapa i kako oni smetaju JEDNA VIJEST koja (direktno ili indirektno) siri Islamofobiju JEDNA VIJEST o medjedu iz laktasa (Dodik) koje ga uvelicava u ocima Svog naroda!,a bosnjo naivan misli da ga klix pljune citavo vrijeme!
Ovo je dokaz koliko se islam mrzi. Allah subhane wa ta'alla kaze: 118 ar. izvornik : يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِنْ دُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ ۚ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ ۖ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ Korkut : O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte samo svoje, ostali vam samo propast žele: jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa. Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate.
@live822 Mrznja i netolerancija izbija iz tvojih usta i rijeci! Treba te naci i uhapsiti.
Nedavno sam putvao prema Sarajevu, zajedno sa dva arapa koji su sjedili pored mene i dao sam im instrukcije kako i gdje provedu vrijeme u bosni i otvoreno im pozelio sto ljepsi provod i da potrose sto vise para u nasoj zemlji jer tako pomazu nasu zemlju i naravno da dodju opet u sto vecem broju kod njih su svakao pare na bacanje a nama su jako potrebne.
Slika broj 4 dominirala :D
Kupuju li na Alpama zemlju i grade li nelegalne hotele?
Jednom ja kolege u radnju doso za mobilne uredzaje. Udze arap sa zenom i dijetetom i uze da proba selfi stap. Uze frajer slika se sa zenom i dijetetom. I ostavi stap i preko vrata.
Ovo malo da vas utješe, vidite, ne dolaze Arapi samo u BIH.. :/ Kakva li nas budućnost čeka kad bi ovi prodali mater za marku?!
Kao "Arapi" su nesto bolji od ostalih ili vise putuju !?!?!?
a jel idu na oktoberfest ?
@japanska jabuka : Australija je kontinent, ima kengure, Austrija je drzava, granici sa Slovenijom e tu su Alpe.
70.000 hiljada turista iz arapskih zemalja, austrijanci zadovoljno trljaju ruke....a nasi klixsovci se ljute i pogrdno pisu o turistima iz arapskih zemalja.. Normalno,pa nismo mi austrijanci, mi smo balkanci..
a sta kazu, ovi ce nas arapi unazadit.
Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Francusku na Kosevo. Ahmet Pasalic je kriv sto je uveo BiH u Uefa Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo Italiju na Kosevo Ahmet Pasalic je kriv sto je doveo reprezentaciju svijeta na Kosevo
Ovo je zaista bizarno. Haj sad neka prizna neko od autora teksta da su Nadrealisti u pitanju.
Ima se moze se
Marieke van der Velden Je nizozemska FOTOGRAFKINJA!