Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi sve fejkuju! gledala sam na YT kako fejkuju hranu: - kokošija jaja, rižu (od patate i plastike), - govedinu tako što svinjetini dodaju boju, aromu i miris govedine, - orahe (natrpaju papirića i kamenčiča, a jezgro odvojeno prodaju) - biber (pravi se od blata) - pacovetinu prodaju kao ovneće meso
sta bi sa onih ''poljane hils?''
sta bi s padezima?
Nama jos bitnije ko je srbin il bosnjo
naravno to je od krucijelne vaznosti..ako ne znas ko su vlasi srbi zlocinci..njih eto opet za desetak godina da kolju pljackaju ubijaju.. da nije srba na balkanu balkan bi bio jaci od zapadne evrope ali vlasi stocari nomadi ne mogu bez rusenja paljenja ubijanja..
Pa sigurno da se vise zalazemo razvoju a ne proslosti, postali bi puno jaca nacija od njih i kad bi se to desilo samo bi se vratili u svoje rupe.
Jos kad, usljed globalnog zagrijavanja, nivo mora poraste, izgledace k'o Vancouver - okean na jednoj strani, pa brda iz (-nad) okeana. Jes' da u Vancouver-u nisu 'fake' brda, vec priroda i njeni kontrasti u najraskosnijem smislu, prava - pravcata.
pa tamo se pravi sve sto je "fake"
Definitivno najjaca nacija
Po cemu? Po kopiranju?
nisu jaci od nas niko ne zna trotoar ko mi napraviti
Nemam drage nemam druga zivot mi je samo tuga na mom polju nema cveća uvela je moja sreća
da ne pročitah Kina mislio kod nas opet nešto