Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomozi Bosni i Hercegovini na putu njenog razvoja http://esimsecura.com/lan.14806/ BiH su potrebni novi igraci tj državljani, svi su dobrodosli: dobri vojnici, ekonomisti, radnici, politicari, trgovci, novinari, koordinatori u vojnim jedinicama... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u razvoju Bosne i Hercegovine. Unaprijed hvala na odzivu.
Gledajte sta je bila civilizacija...zamislite sve ove kolonade u svom punom sjaju...pune trgove ljudi i trgovaca, zivot koji buja na mediteranskom suncu. Tu su i javna kupatila stara 2000 godina. Onda se setite "vaših" stećaka i onih čovečuljaka isklesanih u nekvalitetnom kamenu kao da su se deca od 5 godina igrala.
Mi bar imamo nešto unikatno, samo bosanski. Specifično za ovaj prostor. Šta imate vi? ''... al' nikad, ni na jednom nećete vidjeti bosanca kako kleči i moli!'' Uči sine, sve osim znanja je ništavno i prolazno a tvoje mišljenje o ovim stvarima, paaaa, to je samo tvoje mišljenje i svaki papak i moron na dunjaluku ima svoje mišljenje tako da eto..
Prvo stecci nisu samo bosanski, drugo za razliku od vas muslimana mi srbi nikad ne klecimo prilikommolitve. U crkvi mogu da sede samo stari i bolesni. Dok se vi valjate po zemlji po ufledu n bracu arape tako da je smesno pozivati se na kulturno nasledje koje ste sa gnusanjm odbacili. Vi poturice sa tim nemate nikakve veze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve će to opet biti Grčka!
Anticka Grcka je bila razvijenija od danasnje BiH... Dokazano! :)))
I bušmani su napredniji vazda bili.
i bosna hercogovina krije dosta idota koji su SDA SDP HDZ SNSD SBB