Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet mi se ide u Düsseldorf. I juče mi se išlo.
i Jabalanica, grad pod video nadzorom🤯
zar ne piše na ulazu u Olovo, Olovo grad budućnosti 😅
Visoko, Kakanj, Vares, Kresevo....a najdaje cu dobaciti do Zenice....meni dosta...elahamdulilahi!
Nemoj ic preko bna i bukinga kradu pare i ne provjeravju mores stavit sta oces i uzmat pare samo izguglas slike brata mi meni ukrali u neumu i u bratislavi i to 2x a cito sam da su i spance nake naklguzili u ndh na hvaru dosli ljudi nidje kuce i u albaniji su me pukli po uhu
Tacka zarez pise post ko da prica s jaranom
Jaro a gdje ti je ta NDH? Trebas znati da je cijela BiH+ dijelovi Sandzaka+Srijem do Zemuna bio dio te drzave. To sto su te neki likovi naghuzili govori o tvojoj inteligenciji. Umjesto da se sramis ti pises o tome. Zavuci se u misju rupu i ne javljaj se do kraja zivota.