Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SERU GA VIŠE I ARAPI , POLA AFRIKE UMIRE OD GLADI I BOLESTI A ONI SE PROSERAVAJU I BACAJU PARE UMJESTO DA NAPRAVE KOJU BOLNICU I FABRIKU LIJEKOVA ZA TE JADNE LJUDE...........
stupid megalomans, glupi al bogati
Jer su pokupili sve sto je valjalo od Arapa.
ma EMBELE RIVA CIRKUS je najjaci ovo je nula bodova
@@ja daj ba poklopi se, nemas veze o cemu pricas! Predlazem ti da pogledas BBC-jev dokumentarac, An Islamic History Of Europe pa da vidis sta je tehnologija i tehnika i izumi....i ko je to sve donio u Evropu. Tek kada su otjerali arape iz Spanije, Evropi je svanulo i izisli su iz Medieval age.
Ma ne eto nisu nazadni. Imaju naftu i od nafte pare i tu sve počinje i završava. Čime su to oni doprinjeli tehnici i tehnologiji? Da im nema zapadnjaka da im prave zgrade i ostale sadržaje ne bi znali potrošit pare koje im je nafta dala.
...I Ovo Ce Propasti Kao I Dubai World...
sto su vehaije nazadne--to je taj dio tamnog vilajeta o kome pricate....sta ces zaostali ljudi jos jasu na kamilama
I ja sam kont\'o na aneksu napravit park u cast dijane spacek al nedaju ovi nacelnik i oni njegovi
no comment