Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sala ili ne???..pa evo za ove piramide nije nista slago..pa onda taj mahal..jebala vas indija ..tu se samo kolera tifus ili crni prist moze fasovati...tajland ,onaj ko voli one nastrane djecake e taj je naso meku...sjedite ispred tv i masite glavama ...klimajte dokle vama ne odpadnu!!!kupujte novine sve dokle oni RADONCICI MOGU LAGATI ...MOZE SANDZO VISE LAGATI NEGO KENJAC SE DURITI!Valja samo razlog Taj Mahala nego sto citava r.wilsonova zemlja vrijedi!
Primitivusi pederluk je sasmo normalan! Popusite vi meni svi!
MORA DA MU JE ASIM BESLIJA POMOGO U OVOM!
^ Hahhaaha, koja psovka, jebem ti nebo! Pa ne znam kako su pojedinci dosli do pedera, kad to nije spomenuto u tekstu... :) A i Sarajlija dobro veli...
jao paćenika, od kakve vijesti se u tri komentara uspije skrenut na pederluk. :D :D :D jebem ti nebo, đe ja živim
Zato se i mi spominjemo u knjizi kao mjesto koje se mora obici prije smrti...
PA TAJ LIK JE NA BOBAMA NIJE SAV SVOJ
pa jel ti razumijes shalu abc??? ovo ni u kom slucaju nije mislio ozbiljno vec je ovo cista zajebancija i kako su napisali parodija na \'\'pravi vodić\'\' ne znam sta si se nalozio bezveze? Za pederluk se slazem s tobom, pokusava se prikazati kao nesto normalno a NIJE!!!!
Ne znam da li knjiga treba da bude smješna ili je pak pisana kao realna upozorenja. Ako pisac misli ozbiljno onda je primitivac i pati od raznih fobija. Jer svako ko obeshrabruje ljude od putovanja nije pri sebi i definitivno ne zna šta u životu propušta.
frajer nije normalan,,,, gdje ovo danas svijet ide....sve sto je dobro ljudi vam savjetuju obrnuto....a zagovaraju lose stvari....Boze sacuvaj.... hej pa i pederluk je dobar.....FUJJJJJ!!!!