Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje ovo paščinje nego neki ''ljudovi'' :)))
kad upoznas ljude, vise cijenis zivotinje
..rumena....ne bi dao svog Arčija, za po' mahale.....😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slatki su pravoo
Aww....
kako ih je lijepo vidjeti baš su slatki.
Imam 2 sibirska haskija i u pogledu im se vidi da su otkacena i luda rasa....kod mene su 3 godine ali i dan-danas ucim o njima....
Ebu Hurejra, r.a., prenosi da je Allahov Poslanik, s.a.v.s., rekao: “Ko bespotrebno bude držao psa, svakog dana bit će mu umanjivana dobra djela za jedan kirat, izuzev psa radi čuvanja usjeva ili stoke.” (Buhari, br. 2322)
Postujem sve sto pise u svetim knjigama. Ali u danasnje vrijeme kad zlih ljudi toliko ima, imati psa u kuci je sasvim opravdano. Ako si zabrinut za svoju porodicu i imovinu, bolje je imati psa, nego pistolj.
Pošto ovi gore ne spominju ništa za dvoje ili više paščadi, ja sam zato nabavio dva psa, belgijski ovčari...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Držanje psa u kući ili stanu nije u duhu tradicionalne islamske kulture življenja. Slina psa se šerijatski tretira nečistom te bi se odjeća na koju dospije trebala oprati da bi se u njoj moglo klanjati. U jednom hadisu se navodi da meleki ne ulaze u kuću u kojoj se nalazi pas. Prema tome, u kući u kojoj se klanja i vodi računa o islamskim propisima ne bi trebalo držati psa.
normalno... što je čovjek gluplji i zaostaliji to je više sretniji... ja više volim da sam sretan nego nesretan
Baš ste mi uljepšali dan!!!!!!! Hvala za ove divne fotografije :)
Joj kad se sjetim onih emisija šaptač pasa - Cezar Milan! Koji su tamo šejtani od pasa bili :)
aawwww :')