Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
adolf HSTA JE TO VEHABIJE JEL TO STO SE NE ODAZVATI NA EZAN BOSNJO I DODIK ? DODIK ILI CETNICI SE NE ODAZIVAJU NA EZAN A VEHABIJE JEST ONDA KOJE BOLJI BONJO KAFANE ILI VEHABIJE ILI STA JOS NE SERI TI HITLER H .
Da pitam ove nase "dame" sarajevske jel ih stid hodati polugole i na prvi dan Bajrama ? Svake godine sve gore od goreg,zalosno je sto jedino skidajuci se mogu privuci paznju...dno dna
mamu ti gola i jos mrtva kosti joj se raspadaju
Crnokosa A ti mora da si ružna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fuj faca po gradu
U Tuzli zasad miran Bajram, nikad mirniji nije bio :))))) Svaka cast :))))) Nadam se da se nece nac neka pijana budala da me tokom noci demantuje...
A gdje su oni "muslimani na baterije" ? otisli da slave bajram uz Acu,Micu i Cecu ? neka neka zato smo i najgora bijeda u evropi ni Allah nam nebi pomogao kad smo takav narod koji ne postuje nimalo svoju vjeru i niko nam nece pomoci ostacemo ovde uzivajuci u 3 tora :Bosnje,Srbi i Hrvati (p.s. a SEJDIC I FINCI koje su oni nacionalnosti ? )
Oni koji su postili nece sigurno u kafanu.
u pravu si, oni će u pivnicu.
vlado ti si najveci mangup na ovim klixu!!!
- Djes'te ribe - Nismo ribe - Niste ni djes'te
Neko uz kafu, neko uz šetnju, neko uz molitva a većina u kafanama uz hektolitre alkohola.
a sto jablanica gori niko nista