lifestyle
32

Program "Fit Body do ljeta" na eKuponu

Klix.ba
Počeo je mjesec maj i ljeto se uveliko približava, a pripreme za plažu su u punom jeku. Portal za grupnu kupovinu eKupon.ba je u saradnji sa fitness klubom "Energija" spremio posebnu ponudu za sve one koji se žele riješiti viška kilograma i zabaviti na odličan način.

BTC Boot Camp počinje novi program pod nazivom "Fit Body do ljeta" i pravi nove grupe za Boot Camp. Svi oni koji su zainteresovani mogu se priključiti ovom jedinstvenom programu uz pomoć portala eKupon.ba i na taj način uštedjeti nevjerovatnih 34 KM. Ponuda za jednomjesečni program ekspresne tjelesne transformacije sa popustom od 58 posto je dostupna samo na portalu eKupon.a

Platite samo 25 KM umjesto 59 KM za tri grupna treninga sedmično, individualni program ishrane za mjesec dana, jedan privatni trening sa instruktorom, kao i termin konsultacija sa instruktorom. Uz Boot Camp paket možete izgubiti 3-8 kg.

BTC Boot Camp treninzi omogućavaju svakome da radi vlastitim intenzitetom u skladu sa nivoom kondicije, tako da oni koji tek počinju mogu raditi dovoljno intenzivno da vide optimalne rezultate, a oni koji su kondiciono zreliji mogu pratiti trening na naprednijem nivou i izvući svoj maksimum bez problema. Časovi se sastoje od manjih do srednje velikih grupa u kojima je omogućen dovoljan individualni pristup za maksimalne rezultate. Zbog specifično dizajniranog grupnog načina rada na treningu ćete osjetiti ogromnu količinu energije koja će vam pomoći u ekspresnom skidanju masnih naslaga. Potrudit ćemo se da na treningu date sve od sebe, što će rezultirati sagorijevanjem nevjerovatne količine kalorija. Svi učesnici imaju mogućnost sedmičnih konsultacija sa ekspertom za ishranu, a dobit ćete i program ishrane koji je prilično jednostavan i prilagodljiv te je pogodan i za one koji rade puno radno vrijeme u kancelariji.

Višegodišnji fitness i aerobic trener prof. Džemal Gekić, koji je specijalizirao programe i metode tjelesne transformacije će sa vama prvo razgovarati i ustanoviti ciljeve programa te, koristeći navedenu dijagnostiku, razraditi program specijalno za svakoga pojedinačno. Svi možete imati zapanjujuće rezultate ukoliko koristite pravi pristup i metode. Ukoliko planirate napraviti neki rezultat, sada je pravo vrijeme da počnete, jer vremena je sve manje, a ljeto se bliži.