Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi bi trebali biti najproduktivnija nacija s'obzirom da su psi svuda oko nas.
Mozes radniku dovest i konja....daba sve kad nema plate. Placajte ljude kako treba, pa ces vidjet jel produktivnost raste il opada........je**o vas pas.
Pa poenta ovoga je da Dog Trust želi da firma ima na jednog radnika jednog lutalicu i da ga naravno radnik plati od svoje plate. Tada će cijena džukele biti 25000 KM a kamate u švicarcima. Morat će ga uzeti ako hoće da radi.
sad ce one treeeebe i qraave u tv1 da dovode ciuvavue
Po tome je u Zenici i Sarajevu produktivnost 50%
...a kako stoji sa prisustvom paščadi na poslu?
DOGS TRUST je suodgovoran za traume i nanošenje ozljeda hiljadama građana Sarajeva jer uz pomoć engleskog novca godinama sprečava uklanjanje pasa lutalica sa javnih površina. I sve to samo zato da se nekoliko lopuža u ovom udruženju obogati.
Proizvođači hrane za pse, saloni za sisanje, odjeća za pse, lijekovi i veterinarske ambulante, sve je to postalo veliki biznis. A kako će biznis donositi zaradu, ako nema vlasnika pasa. Dakle, cilj tog biznisa je natjerati ljude da nabave psa. Eto, to je sva filozofija. U Sarajevu je dodatna prilika za takve kao DOGS TRUST. Oni natjeraju državu da usvoji 30.000 pasa. A DOGS će musti englesko udruženje i organizirati kobajagi sterilizacije i kastracije, edukacije i sl.
Ustvari sve je ovo samo navlakuša za naivne radnike. Te daj mu saksiju sa cvijećem na radni sto i cuku da ima osječaj da je kao kod kuće i da može raditi što duže na poslu i što manje ići kući. Eto to je to.
Dva psa na poslu povećavaju produktivnost dva puta a tri tri puta. Na kraju imate toliku produktivnost da vam ne teeba ni poslodavac ni posao.
Prisustvo pasa takođe povećava i smrad na poslu...
Japanska jabuka ima ljudi koji su gori od svake zivotinje.
puna mi je firma raznih dzukela..a pitomu zivotinju kao psa nikad ne bi dovao da te dzukele gleda
Ja bih sigurno jos bolje radila da imam psa ili macku pored sebe jer me od kolektiva glava boli.
Onda su u tvom kolektivu pretpostavljam...slonovi,bivoli...?
naročito ako se bavite lovom...
..moju produktivnost podstiču upravo ovakvi i slični njoj plavi, crni, crveni, smedji primjerci
Trebaju ova tri konja u predsjednistvu kupiti sebi po cuku..
Pa ja ovi psi su korisniji od onih nasih džukela u parlamentu.