Upozorenje naučnika
0
Prekomjerni rad zaglupljuje ljude
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljiv članak...
bravo majstore..ja radim u guru grilu i svaki mjesec 3 stoje u dzep..sta sirotinja zna sta su pare..raznesem se u barlotiju ko majka ;)
hmmm,ja kupi stan,napravi kuću,vikendicu i evo privodim kraju kredit za SUV (mečka ML270),i sve od prekovremenog,2 sata dnevno,svaka subota,nedelja najdraži su mi praznici,e volim što sam glup!A vi budite i daLJE PAMETNI,UPSSS,kokuzi....
sta ti znas?ja radim pa mi mozgu nije nista nevroni mi svi rade ko folksvagen..ti znas!!!
rad uopste zaglupljuje
ja boga mi radim od jutra do mraka i osjecam se eventualno pametnijim..citam avaz...ne znaci da sam glup..radim sa kusurovima u radnji i nikad se nisam zajebho!
Mi smo najpametniji po tome, hehehe.
Sad mi je jasno zasto je Crna Gora puna Nobelovaca!
Prekomjerni rad zaglupljuje ljude.... hehe, zato su mosnje tako pametni, nista ne rade.
ljudima dopizdilo da rade, pa jednostavno dokazali da je to stetno :)
tooo konacno nesto pametno od ovih naucnika
znaju ovo balkanci :D