Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
apsolutno tacno!!!! Ista je njih uopste briga sta mi volimo a sta ne !!! Pogotov ih briga o nama i harriju ako nas tako vrijedaju!!!
apsolutno tacno!!!! Ista je njih uopste briga sta mi volimo a sta ne !!! Pogotov ih briga o nama i harriju ako nas tako vrijedaju!!!
Meni je Harry zakon! Oni koji govore da nije, to je njihovo misljenje i ja ne ulazim u to...Svatko ima pravo da misli sto hoce. Ali mi smeta kada neko nekog pocne vrijedjati zato sto je taj rekao da voli Harryja...Mislim, ovo nije rubrika za vrijedjanje nego da kazes svoj komentar a ne da vrijedjas druge...Reci sta mislis o Harryju ali ne vrijedjaj druge! Jel´ tako Stasa?! :)
jedva cekam novi dio harry pottera kazu da je super ovi koji su ga procitali a ovi sto govore da nevačlja bolje im je da usute jer ne znaju ni ko je harry potter bolje receno daniel radcliffe!!!!!!!!!!!
Harry Potter zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harry Potter je zakon!
Ja obozavam Harry Pottera. Ko kaze da Harry Potter ne valja?????? Onaj ko ga nije procito, e pa dragi moji nepisme i koji ne citaju knjige, vi ne znate sta je dobro!!!!!!!! Pola svijet cita Harry Pottera a vi se pravite pametni!!!!!!!!!! Ako iko zna sta je dobro onda to vi niste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Definitivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HARRY POTTER RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hARRY POTTER RULES!!!!!!!!!!!!!!!!! HARRY POTTER RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma ovo i jest za amerikance posto su oni na nivou devetogodisnjaka..
knjige su mi extra a filmovi katastrofa... totalno dvije razlicite stvari....
Harry Potter!!!!!!! Jedva cekam da je prevedu na bosanski kako bi je mogla procitati. Sto se tice glupa ili ne mislim da broj prodatih primjeraka sve govori "Predviđa se da će novi Harry Potter oboriti sve rekorde prodaje i postati najprodavanija knjiga svih vremena."... Ne znam zasto onda neka druga djecija knjiga nije prodata u toliko primjeraka... U svakom slucaju HARRY POTTER RULES!
jebo vas harry potter...
pa zato sto je za djecu valjda. a njima nije glup
Da je toliko glup, zasto se 200 miliona primjeraka knjiga HP. prodalo.
Vidio sam glupe knjige/filmove, al Harry poter zauzima pocasno mjesto - NAJGLUPLJE KNJIGE/FILMA ikada
opet je pocelo. jebo ih harry poter. ko jos knjige cita :)