Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Život,..... to nisu oni dani koji su prošli, već oni koje smo zapamtili." -Pjotr Pavljenko
Nema se sta reci o ovoj tragediji pa necu ni pokusavati. Ono sto je meni po zna koji put "upalo" u oci je postupak ovog covjeka koji pokazuje zasto se "neki drugi" razlikuju od nas. Uprkos tragediji on je,za razliku od vecine nasih ljudi uradio sve sto je mogao. Osnovao je fondaciju za pomoc. To je jedan od razloga zasto zaostajemo za drugima.
...svevišnji je dobar komad tersa, ako ga ima...
Sjećanje na ljubav. Sobu je ispunila crna tama, i u njoj sreće nema više. Moja je duša ostala sama, a i srce kuca, sve tiše i tiše. Volim te još uvijek, ženo, majko, kraljice srca moga. Bila si ono nešto jedno, poslato od samoga Boga. Sada te više nema ovdje, duša ti je u nebeskome raju. A ja se stalno vračam ondje, gdje smo se upoznali u maju.
izvrsno tesla, samo mislim da je pjesma nedovršena.
Fotografija stara. Sobu je ispunila crna tama, i u njoj sreće nema više. Moja je duša ostala sama, a i srce kuca, sve tiše i tiše. Volim te još uvijek, ženo, majko, kraljice srca moga. Bila si ono nešto jedno, poslato od samoga Boga. Sada te više nema ovdje, duša ti je u nebeskome raju. A ja se stalno vračam ondje, gdje smo se upoznali u maju.
kasnite brat bratu godinu dana