Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je pravo blago
Bravo za porodicu Mahalbasic, da vam dragi Allah dz.s. podari zdravlje, srecu, mnogo uspjeha u zivotu, da vasa djeca budu zdrava, uspjesna, pametna i da ona imaju mnogo djece. Ovako bi trebala svaka bosnjacka porodica po 6-7 djece da ima da nadmasimo druge konstitutivne narode i da u konacnici dodjemo do udjela od 75% u ukupnom broju stanovnika BiH kako bi Bosnu proglasili bosnjackom nacionalnom drzavom.
ti spektakularan zastavu duginih boja u ruke i šetaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogatstvo
Mašallah
Imam jednog poznanika isto sa sedmero inace neki dan se belaj desio mozda ste i culi? http://www.istocnabosna.com/dnews/index.php/vijesti/istocna-bosna/item/9384-novi-incident-kod-srebrenice-zapaljen-traktor-sabita-mandzica-oca-sedmoro-djece uglavnom djeca su bogatstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako bi trebali svi bosnjaci, ma gdje zivjeli... Allah Uzviseni vam dao svaki hajr...
Ne vadi ga jaran
Svaka vam cast na srpljenju I svemu ostalome. Ali gdje cete pokriti dijete od 8-9 godina. FUJ
@JoJo19 pa udat ce je ubrzo sa 16, valja i njoj nabesati ovoliko
Ovaj nezna za rikverc jbt
kroz par dana- pomozite 12clanoj obitelji nemaju hljeba da jedu...
Draga hafiza Hidajeta, dostojanstveno svojim pravcem korača. Male misli i sićušne uvrede, kako se samo vraćaju onima što ih šalju. Hidajeta širi ljubav i mudrost, ne znam da je u Bosni ima slične. Sposobna, hrabra, vjernica. Oni što vrijeđaju i ponižavaju, nemojte, to je samo odraz nesposobnosti, sami o sebi govorite. Sretna sam što poznajem Hidajetu i što je upoznajem svakim danom.
@jaimi niko ih ne vrijedja dok te iste matere ne izlaze ranije s posla, niko ih ne vrijedja dok ne misle da im djeca moraju preko reda dobiti stipendije, niko ih ne vrijedja dok se svi ponasaju kulturno i s postovanjem prema starijima. Meni licno je puna stvar ovih sto ne moze doci na posao jer joj je dijeete aman prehladjeno. Ostavi ga kod svekrve ili ko ti ga cuva
Svaka cast zeno, majko, kraljice!! Kapa do poda.
Bravo i djeca ce citav zivot imat hendikep zbog tih imena..ne kazem da su ruzna ali to su stara imena
A Mia, Pia, i ostala izmisljena imena nisu hendikep? Ili ti smetaju jer su muslimanska?
Djeca su blago svijeta i zato reba imati puni djece
ateisti su govna ljudska. svaki čovjek bilo koje vjere kada vjeruje u Boga je dobra osoba. kroz vjeru je lijepo vaspitan i pošten.
@mikac82 ti si idiot a ne ateisti ,a ti tvoji lijepo vaspitani su nas uvukli u rat i handre nas evo 30 god iza
@mikac82 Lijepo vaspitan, kao ti naprimjer?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mashAllah. iskreno bogatstvo na ovom svijetu
Masala!
Kada zivis na racun tih sto se dolaze moliti Bogu onda mozes redati koliko hoces. Da moras na gradjevini ili za kakvog tajkuna rintati pitao bih te ja mozes li priustiti jedno ili dvoje.
Donijeli blago na svijet da se zarazi koronom, umre od rata, vidi rasizam. I to sedmero blaga! Idiotluk ako pitas mene. Planeta je ionako preotperecena i ubijamo je. Trosite na putovanja i upoznavanja bogatstava ove prirode. Ostavite djecu za 40te ako je bas potreba.
Bravo!