Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes mi drago sto nemam para pa nemoram izmisljat kako i gdje du da se odmaram
najčudnija mi je ova "biblioteka".....
HAHAHAHA SKONTO
Aj mi jaro posudi podmornicu moram do Italije na dva dana.
Pa šta su bogataši?
ahahhahahahahhaah a ja ne mogu na jadran do podaca da odem, bem ti ovaj naopaki svijet da se pare raspodjele ravnomjerno na 7 milijardi ljudi svi bi bili viša sredanja stalež sa zaradom od 100 000 godisnje.... ali :(
Za ovo trebas imat para da ih kravaa ne moze pojest
Zasto stalno plasiranje toga sto rade, sto voze, na sto trose i kako zive bogati. Bas divno, krasno, imaju para i da guzicu brisu, bacaju ih na kojekave gluposti, a neka mala djeca gladuju. Na njihovom mjestu mene bi bilo sramota, ali ne znaju oni sto je to sramota.
TO SVESTO SI POMENULA JE NAJVECA TRAGEDIJA LJUDSKOG RODA U TOME LEZI KLICA SVEG ZLA , SVESI SHVATILA JER IMAS DUSU ISPRAVNU TOPLU , LJUDSKU O KOJOJ ONI PODMORNICARI MOGU SAMO SANJATI , TO JE TVOJA PODMORNICA PORED KOJE JE OVA IZ CLANKA NAJ OBICNIJI SKART
Hvala bas lijepe rijeci, u srce me dirnuse. I naravno u pravu si meni je ova moja podmornica sasvim dovoljna. ;-) Znas uvjek je bila ona parola "pare ljude kvare" i vjeruj mi hiljadu puta se u to uvjerih. Tako da volim da imam onoliko koliko je dovoljno za neki pristojan zivot, sve vise je previse. :-)
Svako ko ima para da ovo sebi priusti pored toliko gladnih na svijetu i jeste zlikovac.
Yebeš podmornicu ako ću za djecom trčkarati po njojzi
Vanjski bazen? WTF? Šta će podmornici vanjski bazen?
Brodovi-podmornice :) neka kombinacija, fina ... Jos da je viska para ...
Daleko od svakodnevnice,i like it.
Poveo bih Dzejmija Olivera, da kuha...Ipak su muskarci najbolji kuhari..Pa sad ne znam..Trideset Venera bez duse i plitkog mozga,ili jedna velikog srca i zanimljvog stasa... Hmm... "Jadi Mladog Werthera"
Morao bih podijelit Venere sa Dzejmijem i kapetanom od silne aeorodinamike,sumnjam da bih se vratio sa vojaza...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)