Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabe deru guzove svima...pricajte vi sta hocete.
Ha gluposti pa ja sam pjan 4 noci zaredom popjem jedno tuzlansko pa drugo pa trece.... i po mezaru provodim noc pa ja!!!
Ma samo pit, ja sta, najljepse haha.
Njemci? heheheheeh..... uredu, mozda se za njih i moze napraviti validan argument. Ali, u mom licnom misljenju (koje ja veoma cijenim) Ameri su alkoholicari prve klase. 17%? to je sve? samo ih toliko smatra da je poenta konzumacije pijano stanje? NISTA. kod ovih glavonja u SAD, najmanje 50 posto to misli. Njima izlazak u grad se smatra propalim ako se nisu napili, i to ne sam pivom vec J&D, i sto sta drugo.
nek locu jebi ih
PA STO NAS NISU ZVALI NA TU ANKETU KAZU SAD CE UVEST TU DISCIPLINU NA OLIMPIJADI
pa kad pijem onda cu se i napit, ili necu nikako pit... pa ja
Hajde mala ruski satelitu, širi noge da lansiram kitu
Moja mala nije gace prala od kada se sa mnom pojebala ja je karam, a dupe joj bleji ko topovi u juznoj Koreji.
mozda su njemci vise otvoreni te se neustrucavaju reci da kada piju cilji im je da se napiju...dok britanci.... pa malkice vole slagati? HA.... ettOOO TI SAD!
Gdje je moj sok od borovnice!!!?
britanci nisu na kontinentu todore....ilustracije radi citiracu englesku kraljicu koja je prilikom price o Evropskoj Uniji rekla:"da je bog htio britaniju zajedno sa evropom, bila bi na kontinentu, a ne na otoku
britanci nisu na kontinentu todore....ilustracije radi citiracu englesku kraljicu koja je prilikom price o Evropskoj Uniji rekla:"da je bog htio britaniju zajedno sa evropom, bila bi na kontinentu, a ne na otoku