Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti znaci spasiti azilanta.
Nisam ljubitelj zivotinja u kuci,osim ako je u pitanju hrcak ili mali mishich =) Hvala im lijepo molim im lijepo
Sto ne znaci da cu se i ja promijeniti =P
Eto de mi reci u cemu si se jos promijenila pa da znam i ja kakav cu biti.. =)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovakve situacije me rasplacu sjetim se svih jadnih ubijenih pasa koji nisu imali sreću da ih neko udomi ja jednostavno volim sve životinje.
Ne placi,budi jaka,moras biti jaka jer priroda ne gleda na emocije.. Lav kad prebije hijenu ko kokos,onda je pojede ko kokice =D
Pa sta cu,i meni je zao kad vrane napadnu sovu meni u basti,neki dan napala macka vrabca.. Prihvatis prirodu da je to tako,to su takvi zakoni i sutis =D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Divota!!! Procitajte moj post o zenickom azilu i eto bijah u pravu. Pas iz azila ce ti pruzit svu ljubav svijeta! A sad ce garant duzebriznici pisat "fujjjj pas sa djetetom u krevetu".... E pa dragi moji ovo dijete ce bit zdravije od onog sto se cuva od svih bakterija. A oni koji budu govorili o prljavstini kad je pas u kuci neka predju po svojoj wc dasci,kuhinji ili anusu pa ce ostati puffff kolicinom baja.
Ja čistim svoj šupak mr. Muscolom
Budalo, sa bebom je u krevetu od kad je svijeta i vijeka spavala njena mama, a ne pas. Šta tu ima da se oglašavaju neki dušebrižnici. Pse treba držati po propisu ili ih strpati u azil. Poslije određenog vremena u azilu pretvoriti ih u sapun.