Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad tek ništa ne znam.
gdje su note ?! ostale na klaviru..
Jednostavno je, ako piše Guchi, nije original haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razlikujes ih po imenu,imao sam ja parfema Hugo Boos kolko hos...
Hu go i bos
Huso Boss.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ooo pa ovo je najlakse provjerit. Udjes u sobu prnes jedno 10 -12 put i naspricas mirisa, i ako miris ubije smrad prde onda je orginal, a ako prda preuzme inicijativu nad mirisom onda je miris fejk, eto tako barem ja znam metodirat mirise i njihovu kvalitetu, a ako vi imate sta novoo napisite mi. Hvala
Znam ja jedan, ali vrijedan...odite u parfimeriju gdje provjereno prodaju orginale i tamo kupite isti...problem rijesen..
Ja bas pomislila ima neka caka, kad ono samo prica u prazno. Sve sto smo znali i do sad, nista novo. :P
:**** ljubaviska, sretan ti 8. mart... a za parfem - bitno je da ti se svidja, sta te briga ostalo. ako tebi vrijedi pare koje das - to je to ;) ja sad dobila onaj million lady od paco r., rado bih ga mijenjala... mene udavi...
Hvala draga moja. :-****** hahah ima ti i ta mjesta, bitno je kako se tebi svidja, a koji je i kakav je to je manje bitno. :-)
ovo o mijenjanju mirisnih nota je fkt tacno. Ja sam nedavno kupio Armani Code, kad ga stavim jedan miris, poslije par sati il kad pomirisem dzemper koji sam nosio juce, skroz drugi miris.
joj gluposti braco mila
Original u Bosni? :D Pa sta god sam kupio bilo je fals. Puma patike koje donesem iz USA, i kupljene u ducanu u Bosni su dva svijeta razlicita. Kod nas je samo ugalj i so original :/
who cares .... samo nek se ne pretjeruje i da nije znojaž :)
kad se gabi nosila imas i ti kuka:)))
Je li sam ja dobro skonto ovo.. Jedini nacin je taj sto cemo kupit fuš parfem i vidjet je li dugo traje? Zar ovaj clanak nije trebo da me nauci kako da ne kupim bas taj fuš?!
Molim djevojke koje se pronadju u ovom textu da se cesce OKUPAJU, dzaba ti i fus i orginal parfem kad tuknes na spermu, znoj , duhan itd...
Ko lovacka tava.
Ali to sada nije tema, nego ovaj apel sugradjankama
joj ima jedan i parfem , i jako je popularan među ženskom populacijom u zadnje vrijeme .... ne znam ga po imenu , ali ga znam po mirisu .... ne podnosim ga ali fakat kad ga namirišem na nekoj u blizini ,toliko je jak da me glava boli sve vrijeme dok je izlaganje u toku .....
valjalo je ovo otipkat sve hahahahaha ... sigurno je jedan od nabrojanih , a možda i ne ... ko zna , možda si neki zaboravila :)
najvjerovatnije jesi hahahaha ... morao bi biti jedan od navedenih :)
Vijest od krucijalne važnosti. Kod nas su svakako sve kopije svugdje. ZAŠTO ZAVRĆU VODU SVAKE VEČERI I NEMA JE DO UJUTRO, ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO?
Kad ga kupis, ili ti ga uvale, kasno je razlikovanje mirisnih nota..'ebi ga
Radila sam u parfumeriji, i uvijek smo prodavali samo orginale, toliko mi ih je proslo kroz ruke, da odmah mogu uocit kopiju, vjerujte, Nedavno su nam pokusali u kanxelarijima prodat kopije, interesantno je bilo da su svi isto mirisali. Za mene je pravilo, kupuj u parfimeriji, vjerujte oni ne bi sebi dozvolili da prodaju laznjake.
E vala parfem iz CM-a i u onog ganci ispred poste isto..
jel moguce da ovakav clanak napise "novinar"
oj kakvi savjeti. hebo lud zbunjenog. :D