Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih ga uzela, ne vidim problem u tome ako ima neki nedostatak, i moj pas ima pa nije zato manje vrijedan!
...Chance dobio, chance ;-)
hvala vam što ste ga usvojili.
Vidi ti njega, sav važan :)) Životinje su nešto najljepše na ovoj planeti :)
Ej tugo moja gdje sam ja rođen....kod nas rijetko vidjeti da covjek rasnog psa pomiluje i da mu tepa a kamoli da udomi nekog psa invalida....treba odavdje bjezat
Divna topla prica. Da je bogdom vise ovakvih. Obojica dijele istu sudbinu ali nisu posustali. Zelim im dug i sretan zivot.
Kod nas u Apsurdistanu niko ne želi ljude koji su invalidi ili imaju posebne potrebe (da ne kažem koji su zaostali u razvoju), ti ljudi ovdje zvanično ne postoje, svi ih se stide i odriču, diskriminirani su na svakom koraku, valjda zato što su ovdje svi lijepi, plavi, vitki, savršeno građeni i visoki (arijevska ubermenshen rasa,) a kamoli da neko gleda na pse invalide i da mari za njih. To bih ja nazvao generalnim kompleksom niže vrijednosti cijelog društva.
Jasta, bolesno drustvo, rugaju se jedni drugima sto su katolici, muslimani i pravoslavci, a jadni svi redom....
pa i nije tako... to da ih se neko stidi i odrice (porodica njihova recimo) u svim slucajevima koje ja znam nije istina... a jasno da ce dobit manje prilike kod zaposlenja i slicno. medutim, daj jednu siromasnu zemlju gdje tako nije! a ovaj lik je uzeo cuku bez nogu jer ni on ih nema. pa kad pogleda njega veselog da moze reci eno pujidica se veseli a nema noge sta meni fali :D :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eiii Boze vidi kako je sretan :)))
Ker mu debelindjo... A i zena heh
Al vjerovatno imaju dusu oboje, a to i zdravom covjeku puno znaci, kako tek njemu u kolicima...Pozz
A ko ce znati gdje dusa se krije :) Njemu, a i njoj, ce ovaj mali debeli cukonja doprinijet u zivotu vise nego sto se na prvu moze pretpostaviti...