Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedva čekam artificial intelligence satove pa kada pritisneš snooze da ti sat kaže "zadnji puta kada si koristio snooze nisi imao vremena da se lijepo tuširaš, smrdio si, Tanja je primijetila, i Maja isto, "čuo si se" na daleko, od tada te iza leđa kolege zovu smrdo, direktor zna da si zakasnio, on te zove onaj smrdo što kasni, od tada su ti primanja u knjigovodstvu pod revizijom. Nakon ovih informacija da li želite revidirati odluku da pritisnete snooze??
Trebam ustati u 6, navijem sat u 5 a ustanem u 7 😂
Ustanem cim cujem alarm, izadjem iz spavace, legnem na sofu da dodjem sebi i opet zaspim..
Kakva je situacija sa ejakulacijom ? Da li odmah ustati kad zazvoni ALARM ili ga guslat to rujne zore ??
Svi oni sto ustaju prvi, mora da navece ne mogu da g.....
Nekad ustajem prije alarma, nekad poslije 2. puta a nekad ga uopste ne registrujem, pa kad pogledam koliko je sati mrak mi opet na oci padne. Al u momentu sebi kazem, nema stresa odmah sa sabaha i nigdje ne idem dok kafu ne popijem 😅😅😅.
Ustajem tacno kad i zazvoni, sta bi kad mora.
Treba ići na spavanje u 10 sati. :)
Tri alarma od 9 minuta razlike, ponekad I alarmu dopizdi I prestane zvoniti nakon 3 pokušaja. Najljepše I najslađe mi je baš onda kad se trebam dizati. .
tri alarma u razmaku od sat vremena... kad prvi zazvoni, znam da imam još dva sata fore da spavam ;)
Ok, shvatio sam. Prihvatam. Potpisujem. Ali pusti me, molim te, samo još pet minutaaa...
Ko usporeni snimak sam. Gdje ces me istog trena na noge, tek iz nekoliko pokusaja nazalost. :-P
@TheGrande Treba te za noge da visis naopacke s plafona kao onaj u reklami za sekundarno ljepilo ne bi li ti doslo malo krvi u mozak. Nemoj da se ljutis, ja to konstruktivno ko tebi...ha ja. ;-) ))))))))))))))))))))))))))))))
i ja potvrdjujem, uvijek navijem ranije, bude mi drago jer imam jos vremena, ne moram odmah ustat hahha i onda navijam po 10 minuta a samo sto trepnem zvoni alarm, ustanem na kraju nikakav
Dzaba nam to kad nemamo posla..🙄
jo jarane nemorate me persirat , ja ti u pola šes