Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je (opet) maslo one elegantno popunjene plavuse iz klix-redakcije..
pa kad je to u ovdašnjem mentalitetu, pojesti pola kruha uz svaki obrok, po mogućnosti što više natopljenog u ulju je životno pravilo 90% ljudi, jedu kruh čak i uz npr. krumpir, tijesto, a ćevapi su im najbolje jelo na svijetu,a ne znaju koliko to goji..
Neka se one samo tješe. Bolje bi im bilo da smanje malo onaj fast food! A ne da prihvataju šlaufe.
ove tuknu I kroz klix :(
Kakve se ovo buhtle od čokolade?
nije lijepo ismijavati se osobama s viškom kilograma, nemamo svi isti metabolizam, ja se nalijevam famoznom coca colom pa sam i dalje jako žgoljava dok oko mene svi piju isključivo vodu pa se samo debljaju...
ni jedno ni drugo, meni govore da sam mršava pa ne smatram to uvredom, jedino kad krenu "Vreća kostiju i slične spike onda je to već vrijeđanje...
Ovu na drugoj slici bi podero ko peder Smokvin List, ostalo kitovi.
Uf, crna, ništa. Sve kitovi.
Je je, vidim po utičnici meni svi crnci isti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozes zamisliti kako one prde dok vjezbaju ovo motanje....
Ovoj jednoj pukle helanke na dva mjesta
:D predobro!
Ako ne prne dva puta i neoznoji shupak u tim vjezbama ,tu uspjeha nema u skidanju kilaze..!
jedes malo skidas salo ,i mjeris sta ti je ostalo ..!
"Jedna od onih koja je uzela učešće je Jessamyn Stanley. Već neko vrijeme se bavi jogom, a čak je uspjela smršaviti 18 kilograma iako joj to nije bio cilj." Utjeha je lijek za sve poteškoće.
#LiboMe
lijepo je vidjeti osobu zadovoljnu svojim izgledom, ma kakav tajizgled bio
...prepreke su u glavama, najčešće...
Dinosaurusana hahahaha