Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I u Bosni je previse Srba :) Salim se. Jasta je nego puno, puna Njemacka svega i svacega. Ja sam za povratak svi na svoje :)
sa-x, hajde ukini ovu dvojcu debila iznad, tite ti... ovaj miro je haman kurca napusen
Njiemci će stvoriti , kad zatreba Hitlera i riješiti se opasnosti po sebe i svoju domovinu. A današnje stanje sa tolikim stranim narodom u Njemačkoj stvorili su Židovi kako bi oslabili Njemačku moć , ciljanom i dobro planiranom politikom, a posebno post ratnom periodu. Njimci su pmetan narod i znam ako bude potrebno da će poduzeti i krajne mjere da se riješe te opasnosti , pa i kao što sam naveo stvoriti drugog hitlera i osloboditi se pošasti kuju su im nametnuli židovi.
Stranaca je previše u Njemačkoj, a najgadnije su naše prodane duše, što govora i govorili su (no, no bosna bum-bum) Nijemcima i koji su bili presretni što se rat dogodio da bi postali gastarbajteri. Molim boga za dan kada će njemački narod javno egzekutirati naše izbjeglice, pobjegulje i ostalu gamad i toplo to preporučujem mojim njemačkim prijateljima. U ratu bosanski muškarac nema šta tražiti u Njemačkoj, jer se valja puške latiti, a u miru zemlju graditi. Čak ni ranjenicima tamo nije mjesto, a nekamoli nanama sa dimijama i djeci. Bog vam dao Nijemci svu našu kriminalnu i izbjegličku gamad pobijte do posljednjeg. Taj dan je blizu. Isto važi za Turke i Arape. Nazad kuci pa gradite svoje zemlje a ne pačajte se sa kršćanskim fundamentalistima i ne zavađajte nas i nas koje nam to ne treba.