Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preslatki su i tako simpaticni.
..jos su simpaticniji na raznju...
Korisnicki nalog 3 to je tako odvratno sto si napisao zar bi imao srca ovako slatku zivotinju ubiti.
slika 14 i ja bih bio zec
lol klix zboravio da se u našoj zemlji radi o primitivnom narodu koji odma misle. ej da mi bi taj zec za pojesti..
Ovaj na slici 2. Taman za tave.
simpaticni su :)
Boze boze kako su medeni, a i inteligentni. Da su teski za odrzavanje pa eto, jedino ako se u to odrazvanje racuna kucanstvo, jer sve zivo izgrickase. Imala sam jednog malog, kojem ni jedan jedini kabal nije mogao promaci, a bogami ni vrata. hahah ako uspijes sacuvati punjac citavim dobro si prosao. A sto se tice nuzde, nece nikada nigdje da je obavi, samo na mjesto koje je za njega predvidjeno, lopovi su samo takvi. :-)
...kako nisu medeni,jos kad se dobro ispece pa ga premazes marinadom onako hrskavog...mljac,mljac :D
Aaa jojjj pa sta rece i osta ziv. Ne bih ja to mogla probati, cini mi se da bi onako za vidjeti izgledalo kao macka. :-( Pa gdje to pojesti,
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zecija pecenica :D
Dokazano je da sto je kod zivotinje veca glava u odnosu na tihelo i oci krupnije..da su ljudima ljepse..jer ih podsjecaju na mladuncad ljudi :)
Sve bi ja ovo u tavu. Posebno ove sa slike 5.
Nebi ti njih ni ruzno pigledo..sta glumis nekog okrutnog tipa...kome? ;)
Dezerteri sretan vam dan zeceva.
Pardon, sretan NAM dan zeceva.
zečevi se pare sa štakorima