Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ucitelji, nastavnici i profesori su slabo plaćeni, a time i demotivisani za rad. Samim tim je ova nastavnica nešto izuzetno.
A policajci strajkuju sto hoce da im smanje penziju sa 1100 na 1000 :(
Ovakve nastavnice i obiljeze skolovanje i pamte se za zivota
Od 1976. skola ima karakter devetogodisnje? Da li to znaci da se svi koji smo osnovnu zavrsili prije rata moramo vratiti na polaganje razlike? Ili pak klix zaposljava balavu derlad tek izpiljelu iz medjunozja i s posteljicom jos sluzavom od majcinih sokova zapetljanom oko nogu - koja ne znaju da je osnovna skola postala devetogisnja tek 2004/05?
uci ih hadis na engleskom :)))
Treba ukinuti ove jezike, smanjice odlazak omladine za barem 5 % :D :D
a ja kolki je post mati mila musl8m svaka cast al eto
Citajuci ovakav pohvalan primjer predanosti poslu, entuzijazmu i domisljatosti, tamo gdje je to itekako bitno - u obrazovanju najmladjih, misli me nekako nehotice, ali smjesta odvedose na drugu stranu 'koordinatnog sistema' inventivnosti: dvije skole pod jednim krovom. Toj i takvoj 'inventivnosti', koja se najdublje kosi sa istorijatom bosanskog bitisanja, tesko je naci 'par" i ravnog' i u najizazovnijim vremenima od kada je Bosna na geografskim kartama. Konstatacija samo...
svaka čast humcima - i na hrabrosti da budu drugačiji i na book clubu.
Svaka cast i hvala bogu da ima i ovakvih pa ih i puno vise bilo u skolama
engleski jezik je budućnost ili što bi rekli jezik interneta na bilo kojem kraju svijeta ako znaš engleski možeš se sporazumjeti nikako ne shvatam ove hadalje koji umjesto engleskog uče ruski ili turski
dicu, ucite njemacki, englisch je seljacki zatucani jezik
Treba sve srednje skole pretvoriti u medicinske, i izvoziti u EU nakon zavrsene srednje skole.