Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve samo mit i laž. Suprugama mi je sa 35 godina dobila karcinom dojke, a niko u familiji nije niti prošao pored karcinoma. Niti je pila niti pušila, živi normalan i stabilan život. Geni? Ne bih rekao. Industrija? Da, farmaceutske kompanije zarađuju veliku lovu od toga, a ove kampanje su samo prah u oči. Sa karcinomom se živi svaki dan, 365 dana, ne samo 1 mjesec!
nemam prave rijeci za vas....zao mi je i budi najveca podrska svojoj hanumi....uz podrsku je pola stvari lakse... puno znaci....sve najbolje vam zelim,puno srece i akoAllahda,da slijedeci put citam tvoj komentar da je sve uredu,da nema ni k od karcinoma....sve najbolje.....
...i da, kojekakve vakcine! Rak se pojavio uporedo s vakcinacijom.
Hrana,zrak i stres.