Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarolika lista, ali odamah u oci upada Indija, a iako "se ne nalazi niti jedna zemlja iz regiona Balkana", tu su i Rumunija i Bugarska. Odlukom Kliksa te dvije zemlje vise nisu na Balkanu :-)
@lik5 poduplaj dozu rođak, zdravlje je najpreče.
Gdje su Švicarska i Norveška??? Mislim da je ova lista NIĐE VEZE. Mada je pobjednik donekle realan.
a Srbija gdje je?
Svicarci se smiju
neka meni moje Njemacke :))
Kakvi parametri, takva i anketa i spisak zemalja! Ispada da je svaka zemlja dobra za zivot ako imas 10-ak miliona dolara na kontu!
Švica majka :D
Koja je ovo glupost...Bas sam usao u taj sajt - Brazil bolji od Ceske...samo ako ti ne odrezu ruku sa sahatom....
Ovo je neka greska.Imali u ovim zemljama pi, corbe,cevapa?.Ja cuo da tamo ima samo radno odjelo i pidzama.
@ilumbuntovnik nema vise ni pidzama, prevazisli taj nivo. Kazu strangeri sad samo rade. Samo radno odjelo ni ne spavaju. Lijepa BiH po citav dan lezis, a Bake ti iz centrale posalje 1000 evropljana. Nako.
swedska najbolja drzava u evropi, sto jest jest, radi se al se brale i ima. pomazem cjeloj fameliji u bosni finansiram neradnike i dalje mi ostane za putowanja, originale i bmw da natocim do vrha
hahahaahah Kralj si sviju mi...😂😂😂
Nije normalno praviti ovakva poređenja. Najbolja zemlja za živjeti jeste ona u kojoj sam rođen, u kojoj sam odrastao, u kojoj su svi ljudi koje volim, i mjesto na kojem sam odrastao. Šta će meni svo bogatstvo ovog svijeta ako vidim roditelje jednom u 5 godina? Bolje napišite "Najbogatije zemlje za život", jer najbolje sigurno nisu!
@supamid Ti kada bi jednom vidio Kanadu i njen sistem, popisao bi se ti na svoj homeland
ako imas sve te ljude oko sebe i imas roditelje oko sebe i svoju familiju.....pa sta to jos moze da bude bolje???Moze se pisati sta kome padne na pamet..ovakve onakve,ali to i jesu najbolje jer ti nide socijalnu sigurnost,poso,zdravstevno,penziono i mnostvo drugih mogucnosti...e vidis,zbog toga su najbolje...jer nema jednog dodika i bakira da seru sa lazima,ovdje se konkretne stvari desavaju...ovdje kad nazoves policiju,oni rade svoj poso i neka ovaj je stranac ili domaci....ovdje jednostavno ima red,disciplina i ti znas i mi svi znamo da je takvo...eee to je uspjesna zemlja...ovdje nema korupcije...ovdje ne mozes policajcu dati 20€ i voziti pijan dalje...ovdje nema da te prime na fakultet zato sto ti babo ispija pive sa direktorom kod jovana u kafani znas...eee to je uspjeh i strava i uzas od zemlje...zasluzeno na vrhu ljestvice.....al ipak domovina nasa je takva kakva je...kaze se da nada zadnja umire....mozda zapamte neke nove generacije bolje sutra....vozovi dalje prolaze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je pa na Balkanu je najbolje ratovati, za psihopate mila majka, zemlja čudesa, je ne kaj
Ma otkud moj zagorac na bosanskom portalu? :))
Neki dan koliko se sjecam Kolumbija bijese najbolja il najsretnija ?!
ehm Jugoslavija ehm