Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što će djecu skloniti od mobitela, podržavam. Naročito sportske aktivnosti. 👏👏
Svaka cast novoj vlasti na ilidzi...sta vam kaze general,morel se dihat?aaaa????njiha njiha 4 noge
Ne podrzavam prethodne ali istine radi proguglaj i vidjet ces u cijem mandatu je ovaj projekat pokrenut jos 2020. godine.
Nacelnice, ljudi bi te vise cijenili da kazes ko je i kada pokrenuo ovaj projekat.
k..ur.ton od načelnika je ovim posigo maksimum.
Ovo je prvi načelnik općine Ilidža koji ne istresa nos na pločnik...
Čovječe, kolika promjena u odnosu na onog Memića...
Memic ti je i pokrenuo ovaj projekat jos 2020.
ahahahahahahah
Ilidza je dobila manekena, a ne strucnjaka. Ja fakat ne znam sta ce lik raditi kada zavrsi Memiceve zapocete radove? Ima li ideje za bilo sto?
i koliko košta?
Ovaj iz argete počeo iskakati
Na području Ilidže bit će otvorena ledena ploha za sve ljubitelje klizanja http://www.klix.ba/clanak/201027072 Da se zna kad su izdvojene pare, ne hvalim SDA ali ovaj se samo promoviše tuđim projektima.
..i tuđim ( od poreznika) parama