Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ljevoruka :-D i volim mlade momke hahah
iskoristi me, neću te prihavit
Amko sram te bilo haha
ja kakva glupost...boze mili
A mili boze sta procitah ! Ja se stidim za njih majke mi.
Odmah predloziti dopunu i izmjenu zakona o pedofilima u kojem bi stajalo 3 mjeseca zatvora ljevorukim osobam i osobama čiji je nozni treci prst veci od drugog. ukoliko se utvrdi da imaju anomalije na licu, čudne uši i izreckan jezik slijedi kazna od 1,5g-8g zbog osnovane sumnje da je ista osoba poedofil!!
@seljacina3 ti si car !
naucnici malo seru.
Poštujem nauku. Problem je kao i sa religijom-griješe naučnici(vjernici) a ne nauka( vjera). A kad se povrh svega još upetlja novac( bankari) zlo dobija punu formu...
ne malo nego puuuuuunooooooo
šta je peder pedofilu?
pitajte bakira kako izgleda pedofiLJ
Ja sam ljevoruka :-D i volim mlade momke hahah
Mjenjam bivsu zenu od 40 i kusur za dvije od po 20...
Čuj na osnovu ovih nekih tjelesnih pokazatelja napraviti prevenciju da se zločin ne desi. Ko u onom filmu s Tom Cruise-om, Pre Crime - Minority Report.
Znači pedofilija urođena bolest..
Priprema terena za priznavanje sexualne grupacije i orijentacije... Ako je bolest onda se ne smije osudjivati nego razumiti a onda polako dolaze i prava na to itd
kad proćitam ovakvu budalaštinu prosto mi bude drago što se nabavim naučnim radom
Nadal na aparatima!