Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako,prođe đivot,trčim tamo,trčim vamo,de ovo,de ono,nikad vremena za sebe,taman steko što mi treba,da se malo odmorim,onda se i smrt približi,i sve što sam radio,drugima osta,meni samo moja djela,i pusta želja da sam Bogdo drugačiji odnos prema vremenu i jednostavnim stvarima imao...
Ma sto su zivili zivili, sad ide malo demokratije...pa onda 35 hotela...I aerodrom.. a kao se pobune onda ce u roku 24 sata postati "teroristi" :)
Hej jest ovaj narod rahat Bože dragi, da se mijenjamo?
uzivaju zivot ...
moze li mi nego reci,gdje kupuju odjecu..hehehe :-):-):-)
bilo bi dobro da je istinito.
Zamislite cirkusa da im neko kaže: " Svi ćemo veslati zlatnim veslima"...
primite me!! pls.
evo kod nas na Vranici danas bila potraga ,pronašli dva ronioca..............
koja im je sifra za WiFi
Jesu ovi klanjali 5 nemaza i bili na džumi ?
Blago njima ne žive sa divljacima u civilizaciji.
👍 dobar komentar
kažu pleme Bajau a stavili slike djece....ubilo se za pedofile!!
fala bogu nemam problem samo sam naglasio..jer živimo u izopačenom svijetu punom bolesnika!
nego šta viču, jel kod njih bilo poplava u maju?
Raj ? Pa dodje tsunami i sve unisti....
Izvinjavam se unapred sto sam vam sjebala mastanje sa izjavom ahahahahah !
Ljudi nemate smisla za crni humor i sarkazam..... Ali ok... Svejedno !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rado bih se mijenjala s njima, da imam priliku..:) Samo mozak da odmorim, od misli i razmišljanja o sitnicama o kojima moraš da razmišljaš ako hoćeš da preživiš u ovom " modernom " svijetu.. Lijepo bi bilo ponekad se jednostavno isključiti..
Vala baš, bez problema ne možemo..:)
...jel s kostimom ili onako bez kostima za kupanje? :-P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma zalibo ih , ne znaju za drugo i bolje , niti im treba .... nema facebooka , selfija , štapova za selfije , pizdrarija , stresa ..... žive bezbrižno i ne zamaraju se trkom za parama , moći i žive bezbrižnim životom ...... možemo im samo zavidjeti :)
hahahaha ma daj , kad si prošli put rekla mislio sam da se zjb ali evo nije problem , krajnje je vrijeme da se misterij otkrije :) malo sam se potrudio za tebe jer ne valja biti s upitnikom iznad glave petkom navečer :) http://migos.hr/modules/homeslider/images/7080cc9375fef08c248f8f47b86a01b5.jpg https://content.ponudadana.biz/images/offers/14013/img1.jpg?v=5 retardacija žešća , zar ne hahahahaha :)
a mali nesporazum ... stativ za selfie u narodu poznat kao štap za selfie hahahahaha nema na čemu , nije problem , i drugi put :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)