Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smeta svakome...jer nikad ne znas sta se zvace.....mozda nije zvaka... mozda doticni zvace upotrebljen kondom.
bas su nastavnici u bih retardirani...nerazumijem zasto se nesmiju zvakati zvake u toku nastave...pa kome to smeta?
Za ovog sto se predstavlja kao Bleh, a to nije. Ej , ako nemas svoju licnost u redu je da uzimas tudja imena i predstavljas se kao neko drugi. Ja se ne ljutim. Samo "ija" se pise odvojeno, "i ja".
cuj vrcakju guzice i zvacu zvake hahahahahahahaha
ija sam elergican na hrvate mogo bi im izbiti zube udarcom cekica u nogu
Idu dvije guzice ulicom i jedna vrcka.....i pita je ova druga guzica: Sta radis to? kaze prva:
Haj sve je ovo ured samo me zanima koliko vas placaju za ove reklame, ali shvatam vas teska su vremena.
A i pritome, vijesti iz svijeta. Bugari su usli u Sofiju. Za zvake se zna da sjebaju zube ima sto godina
mani te glupavih vijesti, po zapadnjackom sistemu. ne vidim nikakvih vijesti o nasim olimpijcima, bez obzira i sto su neuspjesni, mislim da se treba posvetiti malo vise paznje na njih. ovaj portal me sve vise podsjeca na one engleske i americke tabloide. vise vijesti posvetite bosni i bosanskoj kulturi, pustite se bezkorisnih vijesti!
cuj prozdiri
bolje ga je tuziti upravnom odboru pa nek ide pa pa kad je bezobrazan. PROZDIRI SAD TO, PROZDIRI, cuj molil te
e onda fino sacekate te nastavnike posle posla i namlatite boga u njima pa vise nece nastavnici za tako nesto gube posao i zavrsavaju u pritvoru na zapadu
Imadoh nastavnika likovnog u osnovnoj skoli koji je, kad je vidio da jedan mali zvace zvaku, ljutito prisao njegovoj klupi, klepio ga po ledjima i dreknuo: "PROZDIRI SAD TO, PROZDIRI". Natjerao ga je da zvaku proguta. Eto kakvi nastavnici predaju u skolama kod nas.
onda nek ih ne brane u skolama