Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"istrazivanje sa EKONOMSKOG FAKULTETA u Londonu pokazalo je..... da dobiju zensko dijete\" o mama mia, kakve ovo veze ima.. po ovima bi se mozda geolozi mogli baviti analizom medicinskih lijekova... cccc
mrzim nmuskarce, csvi ste idioti
Ova na slici sto ilustrira clanak, to je VEOMA POZNATO, je rodila masu svojih vlastitih kcerki ljepotica.... I nikada nije ni jedno tudje dijete usvojila.
nisu one ljepse nego mi vise pijemo...
kakva evolucija mislis sminka i plsticna operacija jel to? Kakvu jos gluposte necete procvaliti
zene su ljepse al ih zivot s\'roza da je ne mozes prepoznat za nekolko godina. Pogotovo kad se udaju propadnu ostare za 15 godina u prvoj il drugoj godini braka..razlog ? jednostavan...znate onu staru poslovicu narodnu..pogledaj u jedne zene lice i ruke bit ce ti jasno kako je muz pazi. Kuca, djeca , posao dok muskaraci kad vide da ona vise stari i propada sve se vise picane i glade..nisu svi al 85% je takvih .hoce i biznismenku i domacicu istovremeno...i naprave babu od nje za nekolko godina..i onda joj na sav taj njen trud oko njega i djece i kuce i obaveza dadnu predivan komplimenat \" vidite na sta licis\" zene stavljajte kreme protiv bora na lice, picanite se i obavezno bez stresa...i izgledat ce te decenijama koda vam je 21 godina. ;) na zapadu to zene vec rade al kod nas zene jos uvjek igraju ulogu muskarca i zene istovremeno.
rado,komsija,rado...samo reci kad i gdje :)))
naravno da smo lijepe........ljepse od momaka......x)
ovo je vijest sa zadovoljna.hr a ne od sa-x koliko se meni cini
slazem se da se zene previse sminkaju...ja ne,i tome mogu zahvaliti svoje mladalacko lice...Iako imam 35 godina niko mi ne da vise od 26...ah,usta moja hvalite me!
Jah, bila je tako \"lepa\" da je imala 9 prijavljenih sinova a one sa strane necemo ni racunati.
to nisu zene sa puderom, to su puderi sa zenama :)
Zasto objavljujete pod Lifestyle - Moda i Ljepota ako se radi o NAUCI ? Ili \'nauci\'.
... al u *urcu,, kozmetika prijatelju, nikada razvijenija nego sada, kakva terorija evolucije,,,,
nesjecam se kad sam zadnji put vidio pravo dobru trebu... nase guske stave kilu sminke na lice da pokrije one cibuljice, kosa izgorena od farbi, nosevi krivi, jos da ne govorim kako se odvratno nose...blajk