Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Imao sam zahvate na skoro svakom dijelu tijela" Nažalost,nisi na najvažnijem ..dijelu ..MOZAK.. ali tu ne pomaže plastika
ma naravno ..on je san svake barbike:))
Nekad su muskarci cekali poziv iz vojske,a sad cekaju novi katalog iz Avona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Emocinalna praznina i bol je zajebana stvar. Po meni sve loše na ovom svijetu u čovjeku dolazi iz emocionalne boli. A tako je lako rješavati se toga... stisnuti muda i prihvatiti i dobro i loše u životu. Perfekcionizam je zatvor i toliko tužna osobina, ne kažem da ne trebate težiti da napravite perfektnu pitu, dapače, ali treba znati kada vam perfekcionizam narušava kvalitetu i smisao života. Čovjek i jest savršen u svojoj nesavršenosti. A da bi stvar bila apsurdnija, sve je dalje i dalje od lijepog izgleda, hehe... Ja sam vazda bio levat u laganju, nekako sam konto, lako bi za*** druge ali kako ću sebe? Ovome očito ne smeta što mu je pola tijela tupperware, :D, haj bar je uspio zajebat sebe kad nije druge..
Zao mi je ali ne licis na Kena, vise na Kenanu licis, haj' sad sve ispocetka...
lijep je ko lutka
Lijepi naši bosanci ovo sve,goli pederluk
ma daj, ti žensko a stručna za pedere, osim ako si "trandža"?
niđe veze komentar.Ne ofiraj se.
ja mislim da nije gay
I kažu pojedinci,"nemam ništa protiv pedera",dabogda vam ovakav jedan bio u kući,i svako vam jutro govorio dobro jutro tata i poljubio vas u usta.
7. slika Je li se on ovo za*ebava?
sve je jasno samo otkud tom ludaku pare
Čovjek bukvalno shvatio rečenicu:"Lijep si ko lutka"
kako bi ga s merakom opapucila preko ovih zvalja
utuć nogama
Ken Lee, to ona pjesma od Maraje
Svi ovi sto zele liciti na nekoga, na kraju izgledaju gore nego na pocetku prije operacija.
da li je moguce......ovoliko biti......O.O.....posvadao sam se sa mozgom, on kaze jeste a ja kazem nije...da li je moguce....
Neka ti Bog Dragi na pomoći...Doduse digao je Bog ruke od njega