Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek iz Austrije dosao milione da investira , nasi mu krv popili za radnu dozvolu , ovi ti uskoce u drzavu i jos revije drze !
molim policiju da ligitimise doticne, i radne dozvole isto, covjeku iz Austrije krv popili za radnu dozvolu ! i ove "svodnike" da legitimise i ove koji su im dali prostor
Slika 23 hahaha ja modela
Vijecnicu pretvorili u buvljak, kafanu , mjesto za privatne derneke, katastrofa
Šta je konkretno ova država uradila da stvarno pomogne migrantima8ako se tako predstavlja)...organizuju modnu reviju...koji je ovo sarkazam...licemjerstvo...nemam riječi....
Gledam ovo, očima ne vjerujem....
Umjesto da ih deportuju, oni im modne revije organizuju. Koja nebuloza, veze s mozgom nema.
BOLJI I LJEPŠI KALENDAR KOJI DOČEKUJEMO.. ...HAHAHHAHAH
Sta vo pokazuju? Mont jakne iz 80tih? Kako se u njima na Bjelasnicu picilo,svaku noc,dugme sviralo uzivo,picke ko salate,ica,pica,droge.... ev zastadoh u pisanju,tako je stvarno bilo nedze mislim 86-87 ,a sad?
Kako bi te svabo pustio bez radne dozvole,taman da si novi Armani,samo bi bilo Ausweis bitte
nelegalno ti udju u drzavu bez dokumenata i jos drze reviju ? imal iko vise normalan i se sve sve plati i je *** koga i kako hoces ?
Svašta,kad će kurave imati reviju,dileri droge.....??????