Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za jedne heroji a za druge zločinci... Ratovi su sran*e...
jadni išli ubiojat djecu po selima koja nikad nisu ni čula za USA
Postali heroji braneći svoj dom u Granadi, Peshavaru, Basri, Sirtu... Riječ heroj je baš pojeftinila!
Presexy su! Svaka im cast...
Ko preživi pričat će....
Ko ih je tjerao da vrse agresiju na zemlje 5000 kilometara od amerike...
Ovo je u svakom slučaju pozitivno i momci dobro izgledaju, ali nekako mi čini da je najgore prošla djevojka koja je ostala bez obje ruke.. Usput, oni su kao i mi, samo pijuni na šahovskoj tabli, tako da je sva priča o herojima ili zločincima suvišna.
"ostao bez noge, sad se mogu slikaT"
Ovo je groteskno...
To je za one koji povazdan lajkaju ovakve i slicne slike sa invalidima , a u realnom zivotu kad vide invalida okrenu glavu .
Kome su i zašto heroji?
ovo me je bas pravo rastuzilo jutros :(
s'o?
tako mladi, tako lijepi, a za citav zivot onesposobljeni.............
Da im je ministar bio Zukan Helez klinac bi se oni mogli slikat 😆😆😆
Tuga , od cega prave umjetnost ..
Joj na šta je se sve stalo objaviti samo za jedan klik više. Ne mogu da vjerujem dokle je ovaj svijet došao. CCCCCCCCCCCCCCCCCC